0

LEROS Kontryhel 50 g

Bylinný čaj podporující hladké trávení a přispívající k menstruačnímu komfortu. Čaj z kontryhele má příjemnou, jemně bylinkovou vůni a světle žlutou barvu. Užijte si jeho lehce nahořklou, ale plnou chuť.
Více informací
LEROS
Skladem
68,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Kontryhel neboli husí nožka, rosička nebo polní muškát – nenápadná bylinka bývá nejčastěji spojována s udržováním ženského zdraví, ale také přispívá k normálnímu trávení, a normálnímu stavu kloubů i svalů. Bylinka napomáhá k osvěžení těla. Středověcí alchymisté tuto užitečnou rostlinku využívali i při výrobě kamene mudrců. Vodu, která ulpívá na zelených lístcích bylinky, považovali za magickou nebeskou rosu mimořádné síly. Na tuto pověst odkazuje i rodové jméno rostliny, Alchemilla.
LEROS

Parametry

EAN
8594740101469
8594740101469
Léková forma
Rostlinná směs
Velikost balení
50 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros
1-2 čajové lžičky bylinky zalijte vařící vodou (250 ml), vyluhujte v přikryté nádobě 10 minut, sceďte. Čaj se připravuje vždy čerstvý. Jako doplněk stravy se pije 1 šálek denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Nať kontryhele 100 %.
Není určeno pro děti. Nepoužívejte při přecitlivělosti na nať kontryhele. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chráněn před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Kontryhel 50 g

68,00 Kč