0

VITAMIN STATION Rychlotest Játra

Samodiagnostický test na kontrolu fyziologického stavu jater ze vzorku krve.
Více informací
Vitamin Station
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
396,00 Kč Vč. DPH

(396,00 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

VITAMIN STATION Rychlotest Játra

Úloha jater je nezbytná pro zdravé fungování těla. Pomáhá absorbovat živiny, v odstraňování toxických látek z krve, při vylučování bílkovin a při skladování energie. V případě problémů souvisejících s játry mohou nastat mimo jiné následující příznaky: tmavá moč, stolice světlé barvy, ztráta chuti k jídlu, žlutavé zbarvení očního bělma nebo kůže (žloutenka), zvětšení břicha, celková slabost těla, únava. Onemocnění jater mohou mít mimořádně mnoho důvodů, jako je například hepatitida, vedlejší účinky některých léků, cirhóza jater v důsledku nadměrné konzumace alkoholu, jakož i abnormální nadváha, zejména spojené s onemocněními diabetes nebo hypertenze. Existuje mnoho testů na posouzení stavu jater, nejběžnější je transaminálny (ALT a AST) enzymový průzkum. Tyto enzymy se uvolňují z jater následkem nemoci nebo poranění. Test na zjištění stavu jater je rychlotest, který slouží k měření zvýšené hladiny ALT a AST, pro úspěšné použití kterého stačí jedna kapka krve odebraný z bříška prstu. Test se skládá z plastové kazety, Kotri obsahuje kartu s dvěma oddělenými zónami na detekci transamináz (červená barva, pokud je pozitivní) a kontrolní plochu (modrá barva).

 

Vitamin Station

Parametry

EAN
5999563220183
Velikost balení
1 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Vedalab
Testy lze použít pouze jednou, proto doporučujeme dbát přesných pokynů návodu k použití, který naleznete v příbalovém letáku v krabičce každého testu.
Testy jsou vysoce spolehlivé. Jejich spolehlivost se u každého testu liší, nicméně se v naprosté většině případů spolehlivost pohybuje nad 90 %. Při aplikaci testu doporučujeme dbát přesných pokynů, které najdete v příbalovém letáku každého testu. V případě pozitivního testu navštivte svého praktického lékaře a další postup konzultujte výhradně s ním.

VITAMIN STATION Rychlotest...

396,00 Kč