0

DESIGNME PUFF.ME Suchý texturizační sprej 69 ml

Dokončovací stylingový produkt PUFF.ME dry texture spray vytváří okamžitý objem a plnost s lehkou, vzdušnou texturou. Texturizační sprej je také skvělý k oživení vlasů druhého dne nebo přidání textury do upravených stylů.
Více informací
DESIGNME

Velikost balení:

69 ml
248 ml
Skladem
290,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Dokončovací stylingový produkt PUFF.ME nabízí flexibilní držení, které pomáhá prodloužit životnost vašeho stylu, aniž by vlasy zůstaly křupavé nebo lepkavé.

Klíčové vlastnosti a specifikace:

• Suchý, průsvitný závěrečný sprej

• Vytváří okamžitý objem a plnost s lehkou texturou

• Dokonale osvěží styl

• Disponuje přidanou UV a tepelnou ochranou

• Žádná zátěž, lepivost nebo přesušení

• Bez parabenů a drsných sulfátů, vegan

Nejlepší pro vlasy:

• Jemné až středně silné

• Rovné, vlnité

TIP: PUFF.ME Suchý texturizační sprej lze využít více způsoby. Vytvořte plné, rozcuchané culíky nastříkáním do středních délek a konců. Dodejte středně lehkou fixační texturu pixie a vícevrstvým, strukturovaným střihům. Před použitím kulmy nebo žehličky nastříkejte texturizační sprej jako lehký fixační základ pro dokonalou práci.

DESIGNME

Parametry

EAN
842879000527
842879000527
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
69 ml
Režim výdeje
Kosmetika

KROK 1: Vlasy vysušte a upravte dle potřeby.

KROK 2: Dobře protřepejte. Držte ve vzdálenosti 15-20 cm od suchých vlasů, stříkejte plynule, zatímco vlasy oddělujete a nadzvedáváte jednotlivé části a aplikujte mezi a pod ně (spíše než na povrch), abyste lépe produkt rozložili a dodali vlasům požadovaný objem. Aplikujte do středních délek a konečků nebo kamkoli, kde chcete zvýšit objem. Rozcuchejte prsty nebo definujte prameny pro větší objem a pohyb. Pro extra hřívu? Přidejte trochu víc, dokud nedosáhnete požadované textury a objemu.

Hydrofluorocarbon 152a, Dimethyl Ether,Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, Zeolite, Triethyl Citrate, Glycerin, Silica, Aqua, Butylene Glycol, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Benzophenone-4, Parfum(Fragrance)”.

DESIGNME PUFF.ME Suchý...

290,00 Kč