0

VICHY DEO 7denní kúra-antiperspirant proti pocení 30 ml

Krémový antiperspirant.
Více informací
Vichy
Skladem
325,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

VICHY DEO krémový antiperspirant - 7denní kúra* proti pocení obsahuje jemné antiperspirační mikro složky nové generace. Tyto složky jsou dvakrát menší než tradiční aktivní ingredience určené pro cílené působení na pocení v oblasti podpaží. Výsledky: Účinky patrné po 7 dnech*. Podpaží pociťují suchost a svěžest. Vědecky prokázaný účinek, pocení se snižuje a zůstává minimalizováno, týden po týdnu. Šetrný k pokožce podpaží. Testováno pod dermatologickou kontrolou. Bez alkoholu.** *Instrumentální test. **Bez ethanolu.
Vichy

Parametry

EAN
3337871310455
3337871310455
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Vichy
Doporučený způsob používání pro dosažení optimálního výsledku: Aplikujte v tenké vrstvě na čistou a suchou pokožku bez podráždění. Aplikujte ideálně večer. První 2 týdny kúry: řiďte se tabulkou níže. Od 3. týdne: Pro zajištění účinku po zbytek týdne postačují 2 po sobě jdoucí aplikace (např.: v pondělí a v úterý). Účinky kúry odezní, jakmile kúru trvale ukončíte.
Aqua / Water, Aluminum Chlorohydrate, Aluminum Sesquichlorohydrate, Cetyl Alcohol, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Sorbitol, Dimethicone, Parfum / Fragrance, Benzyl Alcohol, Iodopropynyl Butylcarbamate.

VICHY DEO 7denní...

325,00 Kč