0

NOVEXPERT Vánoční set Make a wish!

Řada s kyselinou hyaluronovou pro omlazení pleti. Sada obsahuje Micelární vodu s kyselinou hyaluronovou 50 ml, The Repulp Cream 40 ml a Booster sérum s kyselinou hyaluronovou 10 ml. 100 % přírodní složení. Vytvořeno lékaři. Vegan.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
982,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT Vánoční set Make a wish!

Micelární voda s kyselinou hyaluronovou 50 ml Odstraňuje make-up a zároveň slouží jako péče, revitalizuje a hydratuje pleť. The Repulp Cream 40 ml Krém pro větší objem s kyselinou hyaluronovou. Pleť je zpevněná, vyplněná a hydratovaná během 1 minuty. Booster sérum s kyselinou hyaluronovou 10 ml Pro jemnou pleť, i když nemáte dostatek spánku! Působí proti stárnutí pleti, vyplňuje vrásky, navrací pleti objem a hydratuje ji. Špičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s přírodními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouhodobých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Účinky 100 % přírodních látek jsou vědecky ověřené a podložené.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467002722
3661467002722
Cesta podání
Kožní
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Micelární voda s kyselinou hyaluronovou Aplikujte na vatový tampon a očistěte tvář a oči, ráno a/nebo večer. Neoplachuje se. The Repulp Cream Aplikujte ráno na obličej krouživými pohyby pro lepší vstřebání. Booster sérum s kyselinou hyaluronovou Aplikujte na obličej večer samostatně nebo před použitím krému.
Pouze k vnějšímu použití.

NOVEXPERT Vánoční set Make...

982,00 Kč