0
  • Krátká expirace

GREEN IDEA Pro tatínka - dárková sada

Potěšte svého tatínka. Dárková sada obsahuje masážní Kostivalový gel, bylinné tobolky Ostropestřec mariánský pro podporu trávení a činnosti jater a přírodní Astaxanthin pro podporu energie a vytrvalosti.
Více informací
Green idea
Skladem
505,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

GREEN IDEA Pro tatínka - dárková sada

Ostropestřec mariánský bylinný extrakt

Ostropestřec mariánský obsahuje velké množství aktivních látek (zejména silymarinu), které se s úspěchem používají jako prostředek pro podporu normální činnosti jaterní tkáně a trávení. Chrání buňky a tkáně před oxidativním stresem. Pomáhá udržovat normální činnost srdce a přispívá k normální hladině krevního cukru. Pomáhá detoxikaci. Podporuje přirozenou obranyschopnost.

Kostivalový gel

Pro klouby a svaly. Kostivalový gel se používá jako masážní prostředek na kůži v oblasti kloubů a svalů. Kostival lékařský patří mezi tradiční, vyzkoušené a hlavně osvědčené byliny používané v přírodní medicíně. Kostival obsahuje velké množství alantoinu, alantoin chrání kůži a podporuje hojení. Dochované písemnosti týkající se využívání kořene k hojení pohmožděnin a zlomenin pocházejí již z období starého Řecka.

Přírodní Astaxanthin

Antioxidant. Doplněk stravy. Astaxanthin je v současné době nejsilnější přírodní antioxidant, který aktivně odbourává volné radikály. Přípravek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Astaxanthin je také vhodným doplňkem stravy sportovců. Pomáhá zvýšit vytrvalost a sílu, úroveň energie a snižuje únavu. Astaxanthin je červené barvivo skupiny karotenů získávaný ze sladkovodní mikrořasy Haematococcus Pluvialis, která ho produkuje jako ochranu před intenzivním UV zářením (oxidativním stresem).

Green idea

Parametry

EAN
8595643612236
Výrobce
Green Idea
Expirace
30.7.2024
Doprodej
Ano
Adresa výrobce
Knínická 2018/7, 664 34 Kuřim, Česká republika

GREEN IDEA Pro tatínka -...

505,00 Kč