0

GREEN IDEA Pro něj - dárková sada

Potěšte svého muže, tatínka nebo dědečka. Dárková sada obsahuje hřejivý masážní Tatranský gel, bylinné tobolky Tribulus pro energii a výživový doplněk Ostropestřec mariánský pro podporu trávení a činnosti jater.
Více informací
Green idea

Možnosti doručení

DPD99 Kč
Zásilkovna79 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Česká pošta79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

GREEN IDEA Pro něj - dárková sada

Ostropestřec mariánský bylinný extrakt

Ostropestřec mariánský obsahuje velké množství aktivních látek (zejména silymarinu), které se s úspěchem používají jako prostředek pro podporu normální činnosti jaterní tkáně a trávení. Chrání buňky a tkáně před oxidativním stresem. Pomáhá udržovat normální činnost srdce a přispívá k normální hladině krevního cukru. Pomáhá detoxikaci. Podporuje přirozenou obranyschopnost.

Tribulus bylinný extrakt - Tribulus terrestris

Rostlinný stimulant. Doplněk stravy. Tribulus obsahuje vysoké množství fytosterolů, které jsou přírodním stimulantem testosteronu. Ve sportu je tribulus používán jako „povolený doping“, protože dodává tělu energii a zlepšuje svalový tonus. Podporuje hormonální aktivitu, a tím podporuje normální funkce reprodukčního systému. Tribulus podáváme pro normální funkci močové soustavy a kardiovaskulárního systému. Podporuje přirozenou obranyschopnost.

Tatranský gel - hřejivý

Optimální aktivace svalů před zátěží, masáž kůže v oblasti svalů, kloubů a páteře. Masážní bylinná kompozice ve formě balzámu s vysokým obsahem rostlinných extraktů a silic. Vybrané extrakty slouží k prohřátí kůže a před náročným fyzickým výkonem. Těchto vlastností doporučujeme využít u aktivních sportovců před zvýšenou tělesnou námahou. Kromě toho se používá i jako osvědčený podpůrný masážní prostředek na namožená místa.

Green idea

Parametry

EAN
8595643612250
Výrobce
Green Idea
Doprodej
Ano
Adresa výrobce
Knínická 2018/7, 664 34 Kuřim, Česká republika

GREEN IDEA Pro něj -...

327,00 Kč