0
Krátká expirace
  • Krátká expirace

GREEN IDEA Pro babičku - dárková sada

Udělejte radost milované babičce. Dárková sada obsahuje luxusní Arganový olej, Kostivalový masážní gel a tobolky Žen-šenu pro podporu vitality a imunity.
Více informací
Green idea
Skladem
518,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

GREEN IDEA Pro babičku - dárková sada

Kostivalový gel

Kostivalový gel se používá jako masážní prostředek na kůži v oblasti kloubů a svalů. Kostival lékařský patří mezi tradiční, vyzkoušené a hlavně osvědčené byliny používané v přírodní medicíně. Kostival obsahuje velké množství alantoinu, alantoin chrání kůži a podporuje hojení. Dochované písemnosti týkající se využívání kořene k hojení pohmožděnin a zlomenin pocházejí již z období starého Řecka.

Arganový pleťový olej - Marocké zlato

Panenský, za studena lisovaný olej. Bez konzervačních látek. Arganový olej je pro své výjimečné vlastnosti často nazýván marockým zlatem. Patří mezi nejluxusnější a zároveň nejdražší kosmetické oleje světa. Arganový olej je bohatým zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitamínů a fytosterolů. Olej je vhodné použít na citlivou, suchou a ekzematickou pokožku. Redukuje výskyt vrásek, hydratuje a pomáhá udržet pokožce mladistvý vzhled. Doporučujeme rovněž vetřít několik kapek ke zlepšení kvality vlasů (na suché, poškozené a roztřepené vlasy).

Ženšen bylinný extrakt - Panax ginseng

Harmonizuje, adaptuje. Doplněk stravy. Ženšen přispívá k udržení normální funkce imunitního systému. Podporuje snížení míry únavy a vyčerpání. Přispívá k normální psychické činnosti, podporuje koncentraci a výkon. Pozitivně ovlivňuje duševní aktivitu ve stresu, vitalitu a fyzickou výkonnost. Jedná se o silný antioxidant.

Green idea

Parametry

EAN
8595643612205
Výrobce
Green Idea
Expirace
30.7.2024
Doprodej
Ano
Adresa výrobce
Knínická 2018/7, 664 34 Kuřim, Česká republika

GREEN IDEA Pro babičku -...

518,00 Kč