0

LA ROCHE-POSAY Effaclar Čisticí pěnící gel pro mastnou pleť 400 ml

Odstraňuje nečistoty a nadměrné množství séba. Pleť jemně zbavuje špíny a mazu. Zmírňuje viditelnost černých teček a kontroluje lesk pleti. Zanechává pleť čistou a svěží, nevysušuje.
Více informací
La Roche Posay

Velikost balení:

400 ml
200 ml
Skladem
471,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Effaclar Čisticí pěnící gel pro mastnou pleť jemně čistí mastnou pleť. Odstraňuje nečistoty a nadměrné množství séba, uvolňuje póry a zanechává pleť čistou a svěží. Díky aktivním čisticím látkám je dobře tolerován i citlivou pletí. Kromě čisticích složek obsahuje Termální vodu z La Roche-Posay, která zklidňuje a působí proti podráždění, a pidolát zinku pro zmírnění sekrece séba. Nevysušuje. Má fyziologické pH, neobsahuje alkolhol.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337872411991
3337872411991
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
400 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Umyjte si ruce a nehty. Používejte vlažnou vodu, která pomáhá uvolnit póry. Napěňte v dlaních s trochou vody a aplikujte na obličej, krouživými pohyby jemně masírujte. Zaměřte se na T-zónu a krk. Opláchněte studenou vodou, která pomáhá stáhnout póry. Osuště čistým ručníkem. Ručník přikládejte, abyste zamezili tření.
AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-8, COCO-BETAINE, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, ZINC PCA, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B193153/1).

LA ROCHE-POSAY Effaclar...

471,00 Kč