0
  • BIODERMA Akce

BIODERMA Cicabio Krém 40 ml

Hydratační, reparační a zklidňující krém.
Více informací
Bioderma
Skladem
249,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Drobné/povrchové poranění pokožky a poškození suché pokožky není hluboké a vyznačuje se změnou funkce kožní bariéry. Je důležité udržovat pokožku hydratovanou, aby se vytvořilo příjemné prostředí pro hojení. Krém přináší tzv. texturu „obvazového efektu“ v kombinaci s kyselinou hyaluronovou a aktivními hydratačními látkami vytváří prodyšný film jako vynikající ochranu pokožky a její optimální komfort.
Bioderma

Parametry

EAN
3401347869546
3401347869546
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Dospělí a děti
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
BIODERMA
BIODERMA
Jednou nebo dvakrát za den až do úplného zahojení pokožky. Důkladně vyčistěte a osušte pokožku.
Aktivní složka BIODERMA - Antibakteriální složky (měď, zinek), Aktivní ingredience ANTALGICINE
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, ZINC OXIDE, OCTYLDODECANOL, BUTYLENE GLYCOL, POLYACRYLAMIDE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, COPPER SULFATE, ZINC SULFATE, SODIUM HYALURONATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) VINE EXTRACT, ASIATICOSIDE, ASIATIC ACID, MADECASSIC ACID, C13-14 ISOPARAFFIN, OCTYLDODECYL XYLOSIDE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAURETH-7, LAURETH-3, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, POTASSIUM SORBATE. [BI 561]
Vyhýbejte se okolí očí. Pokud podráždění přetrvává, poraďte se s lékařem. Nanášejte pouze na rty od věku 6 měsíců. Nanášejte pouze na vnější části krku u dospělých. Používejte Cicabio Pommade u kojenců a malých dětí na místa pod plenkou.

BIODERMA Cicabio Krém 40 ml

249,00 Kč