0

Fytofontana Virostop ústní sprej 30 ml

Pro podporu prevence a zmírnění příznaků chřipky a nachlazení. Produkt obsahuje speciální výtažek z rostliny, zvané cistus creticus, který pomáhá předcházet vstupu virů a bakterií do organismu.
Více informací
Fytofontana
Skladem
239,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Fytofontana ViroStop ústní sprej vytváří ochranný film na sliznici dutiny ústní a tím brání vniknutí bakterií a virů do organismu. Speciální výtažek získávaný z cistus krétského obsahuje v koncentrované formě polyfenoly, které vytvářejí ochranný film na sliznici. Další obsažené složky – citrusové bioflavonoidy, třapatka nachová, šalvěj lékařská a barbadoská třešeň posilují protivirový neutralizační účinek. Chrání před průnikem bakterií a virů, včetně koronaviru SARS-CoV-2.

Fytofontana

Parametry

EAN
5999886813017
5999886813017
Cesta podání
Ústní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Fytofontana
Začněte s používáním ViroStop spreje ihned při prvních příznacích nachlazení (škrábání v krku, kýchání), dřív než se onemocnění vyvine. Taktéž ho používejte, pokud jste vystaveni riziku nákazy. Preventivně: Aplikujte 2x denně 5 vstřiků do úst. V případě akutního stavu: Aplikujte 3x denně 5 vstřiků do úst.
Aqua, Extractum Cisti creticus eriocephalus (2800 mg s 60% obsahem polyfenolů), Echinacea purpurea, Salvia officinalis, Acerola dried extract, Citrus bioflavonoid complex, Suprasweet, Oleum menthae piperitae, Kalium sorbat.
Uchovávejte mimo dosah dětí. Při kojení, nebo v těhotenství konzultujte se svým lékařem. Při manipulaci se sprejem je potřeba zabránit přímému vniknutí do očí. Zdravotnický prostředek. Před použitím si pečlivě přečtěte návod k použití.

Fytofontana Virostop ústní...

239,00 Kč