0

ViruProtect Stada ústní sprej 20 ml

ViruProtect je zdravotnický prostředek ve formě ústního spreje na nachlazení s obsahem účinných látek glycerin a trypsin. Ústní sprej působí v místě aplikace a bojuje proti příčině nachlazení - proti virům způsobujícím nachlazení.
Více informací
Brzy skladem
445,00 Kč Vč. DPH

(22,25 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

ViruProtect Stada ústní sprej 20 ml

ViruProtect STADA obsahuje dvě hlavní složky, glycerol a tresčí trypsin, které společně vytvářejí účinnou bariéru se třemi mechanismy účinku: Zachycuje: Glycerol vytváří osmoticky aktivní bariéru, která viry zachycuje.nDeaktivuje: Trypsin snižuje schopnost virů se vázat na sliznici, a tudíž redukuje jejich schopnost infikovat buňky. Chrání. Sprej s přírodními enzymy se aplikuje na sliznici v ústní dutině, kde vytváří ochrannou bariéru proti virům způsobujícím běžné nachlazení. Ochranná vrstva tyto virové částice zachytí, deaktivuje a brání jejich šíření a množení. ViruProtect STADA potlačuje a zmírňuje příznaky nachlazení. Chrání proti virům způsobujícím nachlazenínPokud se použije v časné fázi infekce, může pomoci zkrátit dobu trvání nachlazenínZmírňuje příznaky nachlazení a ulevuje od bolesti v krku

Parametry

EAN
7340031105293
Cesta podání
Do dutiny ústní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
20 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
4 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Otevřete ústa a nasměrujte trysku přímo do hrdla. Stiskněte pumpičku a aplikujte 2 vstřiky (tj. jednu dávku) jednou za dvě hodiny, maximálně však 6krát denně.

ViruProtect Stada ústní...

445,00 Kč