0

ADVANCE Cholesten 60 kapslí

Cholesten s obsahem červené fermentované rýže přispívá k udržení zdravé hladiny cholesterolu v krvi.
Více informací
ADVANCE
Skladem
360,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Cholesten obsahuje unikátní kombinaci přírodních látek. Základem je Červená fermentovaná rýže s obsahem monakolinu K a vysoce kvalitní rybí olej s obsahem omega 3 mastných kyselin EPA a DHA. Složení dále synergicky doplňují rostlinné steroly (fytosteroly), extrakt z černého česneku a reishi, které přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594015704067
8594015704067
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Doporučená dávka 1 kapsle denně. Užívejte nejlépe po jídle. Dostatečně zapijte.
Rybí olej MEG-3 (omega-3 DHA a EPA min. 15%), želatina, červená fermentovaná rýže extrakt (monakoliny 4%), extrakt ze sóji (fytosteroly 90%), extrakt z fermentovaného česneku setého, reishi extrakt (betaglukany 70%), inulin, stearan hořečnatý (protispékavá látka). Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Nemělo by být užíváno těhotnými a kojícími ženami, dětmi do 18 let a dospělými nad 70 let. Nemělo by být užíváno pokud již užíváte léky na snížení cholesterolu nebo pokud již užíváte jiné přípravky s obsahem červené fermentované rýže. Požádejte o radu lékaře ohledně užívání tohoto přípravku, pokud se u vás objeví nějaké zdravotní obtíže. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není učeno jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí!

ADVANCE Cholesten 60 kapslí

360,00 Kč