0

LEROS Vánoční bylinková nadílka 6x5 sáčků

6 druhů voňavých bylinkových čajů po 5 nálevových sáčcích. Vánoční dárková kazeta s výběrem bylinných čajů pro zahřátí a příjemnou náladu během dlouhých zimních večerů.
Více informací
LEROS
Brzy skladem
133,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

BYLINKOVÁ VESELOST

Zklidněte mysl a nalaďte se na pozitivní vlnu s lahodnou směsí meduňky a heřmánku doplněnou o oregáno neboli dobromysl. Voňavou směs bylinek doplňují lístky honeybush, medového keře, díky němuž má výsledný nápoj příjemně nasládlou, medovou chuť.

BYLINKOVÉ VÁNOCE

V čaji se snoubí jemná chuť bylin a omamná vůně koření, hlavně kardamomu, hřebíčku, badyánu a skořice. Ibišek s šípkem dodávají čaji lahodnou kyselkavou chuť a pomerančová kůra ho doplňuje o typicky vánoční citrusové aroma. Zářivě rubínové zbarvení Bylinkových Vánoc dodává čaji tu správnou sváteční atmosféru.

LEVANDULOVÉ ZKLIDNĚNÍ

Vyznačuje se jedinečnou uklidňující vůní a chutí. V první chvíli ucítíte nasládnou bylinkovou chuť heřmánku. Následně se rozvine typické nahořklé levandulové aroma. Čaj má jemně žlutou barvu připomínající tón zrajícího obilí a voní jak lán kvetoucí levandule.

MAXIMUM IMUNITA

Bylinná směs se silným preventivním účinkem byla navržena tak, aby podporovala aktivitu imunitního systému. Echinacea neboli třapatka je prastará indiánská bylinka, která byla při různých obtížích běžně podávána až do nástupu antibiotik. Spolu se sedmikráskou a bezem pomáhá zvyšovat odolnost organismu a chránit Vaše zdraví v období zvýšeného výskytu nachlazení.

HLUBOKÝ SPÁNEK

Bylinná směs s kozlíkem a mučenkou pro uklidnění a zlepšení kvality spánku. Čaj vyniká omamnou vůní bylinek a koření, z níž vystupuje zejména kombinace heřmánku, máty a hřebíčku.

ČAJOVÝ DÝCHÁNEK ŠÍPEK & MALINA

V šálku tohoto čaje se ukrývá chuť bezstarostného léta ztělesněného šťavnatou příchutí temně růžových malin.

LEROS

Parametry

EAN
8594740530719
Léková forma
Nálevové sáčky
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
Leros, s.r.o.
Leros, s.r.o.

LEROS Vánoční bylinková...

133,00 Kč