0

LEROS Bylinný adventní kalendář s betlémem 24 sáčků

Nástěnný bylinný kalendář, ze kterého si můžete vystřihnout a složit ručně malovaný Betlém. Obsahuje 24 postaviček na vystřihnutí, 24 ručně malovaných Vánočních jmenovek a 24 čajů LEROS.
Více informací
LEROS
Skladem
91,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Oblíbený bylinný kalendář na zeď je obohacený ručně malovaným betlémem a jmenovkami na dárky paní malířky Evy Milotové. Betlém se skládá ze 24 ručně malovaných postaviček, které naleznete pod každým jednotlivým čajovým sáčkem. Postavičky si můžete vystřihnout a nalepit do panoramata, která najdete na vnitřní straně krabice. Motivem pozadí je moravské městečko Štramberk, se známkou Štramberskou Trúbou. Díky vyznačeným políčkům na spodní straně krabice, lehce najdete kam vlepit vystřihnuté postavičky do Betléma. Každý čajový sáček má navíc jmenovku na dárek, která je malovaná paní malířkou a obsahuje jeden z 12 Vánočních motivů z její sbírky Českých a Moravských Betlémů.

V adventním kalendáři najdete 24 druhů bylinných čajů: Ranní zahřátí, Čajový dýchánek Černý rybíz hruška, Čajový dýchánek Rooibos, Čaj na průdušky, Bylinkové Vánoce, Spánek, nervy, Čajový dýchánek rakytník pomeranč, Strážnický čaj, Čajový dýchánek Lípa zázvor, Vitamín C imunita, Dobré zažívání, Čajový dýchánek Malina a šípek, Levandulové zklidnění, Maximum imunita, Prohřátí imunita, Bylinková energie, Silné oči, Hladké pozadí, Černý Bez imunita, Hluboký spánek, Bylinková veselost, Bylinkový Detox, Štíhlá linie, Vnitřní Harmonie.

 

LEROS

Parametry

EAN
8594740530641
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
24 ks
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
Leros, s.r.o.
Leros, s.r.o.

LEROS Bylinný adventní...

91,00 Kč