0

GREEN IDEA Kašel a nachlazení premium sirup 500 ml

K usnadnění odkašlávání a tlumení úporného, dusivého kašle.
Více informací
GREEN IDEA
Skladem
249,00 Kč Vč. DPH

(0,50 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

GREEN IDEA Kašel a nachlazení premium sirup 500 ml

Originální receptura spojuje byliny v unikátní komplex. Sirup je bohatý na vitamíny, minerály a další cenné látky, které slouží k usnadnění odkašlávání a tlumení úporného, dusivého kašle. O uvedených surovinách je historicky známo a je dohledatelné v literatuře, že slouží k podpoře při kašli a nachlazení.

Jitrocel kopinatý byl v přírodním léčitelství používán v Číně již před třemi tisíci lety. Jitrocel je používán pro normální funkce dýchacího systému. Podporuje imunitní systém. Jedná se o přírodní antioxidant.

Ibišek je bylina, jejíž květ obsahuje značné množství ovocných kyselin a vitamínu C. Ibišek přispívá k normální funkci dýchacího systému a cévní soustavy. Přispívá k normální funkci imunitního systému. Ibišek vykazuje antibakteriální aktivitu. Ibišek je silný přírodní antioxidant. Posiluje tonus těla a vitalitu. Podporuje vylučování vody z organismu. Přispívá ke správné funkci cévní soustavy.

Yzop lékařský je silně aromatický polokeř s vysokým obsahem silic, organických kyselin, tříslovin a vitamínu C. Přispívá k normální funkci dýchacího systému. Bylinná směs vykazuje antimikrobiální aktivitu. Navozuje tělu tonus a vitalitu, celkově tělo osvěžuje.

Borovice lesní – nejpoužívanější částí jsou pupeny (Turio pini) sbírané před rozvitím – v březnu a dubnu. Aktivní látky získávané z pupenů borovice (silice, terebentin) podporují normální funkce dýchacího systému.

GREEN IDEA

Parametry

EAN
8595643603692
8595643603692
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
500 ml
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green Idea
Adresa výrobce
Knínická 2018/7, 664 34 Kuřim, Česká republika
3x denně 5 ml pro osoby o hmotnosti 75 kg. Zvýšení denní dávky není zdravotním rizikem.
Glukózo-fruktózový sirup, Glycerol, Yzop lékařský (Hyssopus officinalis) standardizovaný extrakt z celé rostliny (10:1), Borovice Massonova (Pinus massoniana) standardizovaný extrakt z kůry (10:1), Jitrocel kopinatý (Plantago lanceolata) standardizovaný extrakt z listu (10:1), Ibišek súdánský (Hibiscus sabdariffa) standardizovaný extrakt z květu (10:1), Kyselina askorbová (vitamín C), Sorban draselný.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Případný zákal není na závadu.

GREEN IDEA Kašel a...

249,00 Kč