0

AROMATICA Echinacea se zázvorem bylinné kapky 100 ml

Doplněk stravy pro podporu přirozené obranyschopnosti organismu a posílení normální funkce horních cest dýchacích. Pozitivně působí v období zvýšené tělesné zátěže. Tonizující účinky zázvoru přispívají k odolnosti proti únavě.
Více informací
Aromatica
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
248,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

AROMATICA Echinacea se zázvorem bylinné kapky 100 ml

Třapatka nachová (Echinacea purpurea) podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a zvyšení jeho odolnosti. Přispívá k posílení funkce horních cest dýchacích.

Zázvor je již po tisíciletí tradiční bylinou využívanou v lidovém léčitelství, udržuje optimální stav dýchacích cest, podporuje imunitní systém a zvládnutí zánětlivých reakcí v těle.

Echinaceové kapky jsou připraveny podle originální receptury z květů macerací v lihu za studena. Postup výroby je tradiční. Pečlivá příprava zajišťuje maximální koncentraci účinných látek a zároveň jejich dobrou využitelnost organismem.

Aromatica

Parametry

EAN
8594009401026
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapky
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
od 10 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Aromatica CZ s.r.o.
Dospělí a děti od 10 let: 3 x denně 20 kapek. Kapky je možno užívat i v minerální vodě nebo v jiném nápoji. Před upotřebením protřepat. Denní dávka obsahuje (60 kapek – 3 ml).
Pitná voda, líh rafinovaný kvasný jemný, Echinacea purpurea, extrakt zázvor lékařský, emulgátor: E433. Výrobek obsahuje min. 40 obj. % alkoholu.
Výrobek není určen pro děti do 10 let. Ukládat mimo dosah dětí! Případný jemný sediment není na závadu. Před upotřebením protřepat. Přípravek nenahrazuje pestrou stravu. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy a osoby s autoimunitním a systémovým onemocněním.

AROMATICA Echinacea se...

248,00 Kč