0

Fytofontana Virostop pastilky 50 ks

Doplněk stravy. K prevenci a zmírnění příznaků chřipky a nachlazení pomocí speciálního výtažku z rostliny, zvané cistus creticus, který pomáhá předcházet vstupu virů a bakterií do organismu. Příjemná citronová příchuť.
Více informací
Fytofontana
Brzy skladem
322,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Výzkumníci v Herb-Pharma AG vyvinuli ViroStop, jedinečnou kombinaci přírodních přísad, jejichž vlastnosti dělají ViroStop účinný jak v prevenci, tak při ochraně proti bakteriím a virům. Pastilky výrazně posilují imunitní systém, zlepšují odolnost vůči infekcím.
Fytofontana

Parametry

EAN
8588003944863
8588003944863
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Pastilky
Velikost balení
50 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Herb - Pharma AG
Dospělí a děti od 3 let mohou v případě potřeby užívat 3x 1 pastilku denně. Pastilky jsou vhodné i pro dlouhodobé preventivní používání. Pokud jste vystaveni vyššímu riziku nákazy, používejte 5x denně.
Echinacea purpurea extract, Acerola extract, Cistus creticus extract, Salvia officinalis extract, Citrus bioflavonoid complex, Sorbitol, Xylitol, Kyselina citronová, Stearan horečnatý, Citronové aroma, Limetkové aroma.
Při kojení nebo v těhotenství konzultujte se svým lékařem. Přípravek není určen pro děti do 3 let. Starší děti mohou přípravek užívat pouze pod dohledem dospělé osoby. Nepoužívejte přípravek v případě alergie nebo přecitlivělosti na některou ze složek. Při použití pastilek můžete dočasně pociťovat mírné brnění na jazyku. Tyto pocity jsou dočasné a přirozené. Mírné změny zbarvení pastilek jsou způsobené použitím rostlinných složek a nemají vliv na účinnost a kvalitu pastilek. Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.

Fytofontana Virostop...

322,00 Kč