0

Dr. Weiss HerbalMed Medical Antivirus 20 pastilek

Unikátní kombinace a koncentrace bylinných extraktů, které rychle ulevují od bolesti a škrábání v krku, vytváří antivirovou a antibakteriální bariéru a působí protizánětlivě.
Více informací
Dr. Weiss
Skladem
134,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pastilky HerbalMed Medical je zdravotnický prostředek s obsahem unikátní kombinace extraktů z léčivých bylin. Díky vzájemně se podporujícím účinkům jednotlivých složek mají tyto pastilky nejvyšší účinnost. Vytváří v krku na povrchu sliznice ochranný film, který chrání sliznici před patogeny a udržuje ji mikrobiálně čistou. Působí antioxidačně, zklidňuje podrážděnou, zapálenou sliznici a aktivuje přirozené protizánětlivé, regenerační mechanismy. Tímto lokálním účinkem na povrchu sliznice tlumí pálení a bolest v krku, tlumí kašel a omezuje zahlenění horních cest dýchacích.
Dr. Weiss

Parametry

EAN
8594059735584
8594059735584
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Pastilky
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Každé 2-3 hodiny nechejte volně rozpustit v ústech 1 pastilku. Pastilky se nemají žvýkat ani polykat. Nepřekročte dávku 10 pastilek denně. Děti 3-12 let užívají maximálně 5 pastilek denně.
Jedna pastilka obsahuje 100 mg vodného extraktu lišejníku islandského, 20 mg vodného extraktu světlíku lékařského, 20 mg vodného extraktu proskurníku lékařského, 50 mg vitaminu C.
Přípravek se nesmí užívat při přecitlivělosti na některou ze složek přípravku. Přípravek není vhodný pro děti do 3 let.

Dr. Weiss HerbalMed Medical...

134,00 Kč