0
BIODERMA Akce
  • BIODERMA Akce

BIODERMA Sébium Kerato+ 30 ml

Vysoce účinný přípravek pro péči o pokožku s akné – viditelný efekt na černé tečky, pupínky a jizvy již po 2 dnech použití. Velmi dobrá snášenlivost.
Více informací
Bioderma
Skladem
446,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Exkluzivní DUO KERATOLYTICKÝCH aktivních látek (kyselina salicylová & ester kyseliny jablečné) nenarušuje přirozené pH pokožky, působí na jejím povrchu i pod povrchem, odstraňuje pupínky, černé tečky a jizvy, a přitom zachovává komfort pokožky. Ester kyseliny jablečné pomáhá regulovat nadbytek kožního mazu. Akné je běžné kožní onemocnění, které se projevuje černými tečkami a bílými nebo červenými skvrnami s různým stupněm závažnosti. V mnoha případech mírného akné není třeba užívat léky, ale přesto jejich stupeň závažnosti stačí k tomu, abychom se cítili nepříjemně. Některé přípravky jsou účinné, ale mohou být pro pleť příliš drsné nebo dráždivé, zatímco jiné jsou velmi dobře snášeny, ale nejsou příliš účinné. Pro správnou a trvalou léčbu potřebuje pleť se sklonem k akné produkt zaručující vysokou ÚČINNOST, aby byly rychle vidět výsledky, a vysokou TOLERANCI, která umožní každodenní aplikaci a zabrání podráždění.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129805367
3701129805367
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel-krém
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NAOS
Akce
BIODERMA
BIODERMA
Aplikujte ráno a/nebo večer na suchou, vyčištěnou pleť. Aplikujte na celý obličej nebo lokálně. Výborný i podklad pod make-up. Při pobytu na slunci naneste vhodné SPF.
Patent FLUIDACTIV™ biologicky normalizuje kvalitu kožního mazu a zabraňuje vzniku nových nedokonalostí.
AQUA/WATER/EAU, DI-C12-13 ALKYL MALATE, PROPANEDIOL, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, GLYCERIN, SALICYLIC ACID, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, ARACHIDYL ALCOHOL, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, COCO-GLUCOSIDE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CITRATE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, MANNITOL, PROPYL GALLATE, XYLITOL, RHAMNOSE, SODIUM METABISULFITE, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 2045]

BIODERMA Sébium Kerato+ 30 ml

446,00 Kč