1
  • Photoderm AKCE

BIODERMA Photoderm M světlý SPF 50+ 40 ml

Vysoce krycí denní krém se zmatňujícím účinkem proti hyperpigmentacím. Zesvětluje tmavé skvrny, zabraňuje návratu melazmy (těhotenské masky).
Více informací
Bioderma
Skladem
441,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

UVB a UVA jsou hlavními spouštěcími faktory hyperpigmentace. Nedávno bylo také prokázáno, že hlavním spouštěcím prvkem melasmy je viditelné světlo, a to zejména jeho část, tzv. modré světlo. Photoderm M SPF 50+ byl ve spolupráci s dermatology přizpůsoben tak, aby řešil příčiny i následky melasmy. Nové patentované složení obohacené o glabridin také biologicky reguluje proces pigmentace, a pomáhá tak předcházet nebo alespoň omezit vznik nových pigmentových skvrn a zlepšuje vzhled již existujících skvrn. ysoká koncentrace pigmentů má schopnost zastavit již probíhající poškození modrým světlem. Umožňuje vysoké krytí, které dokonale zakryje tmavé skvrny, a má příjemnou pudrovou texturu, která pleť zmatňuje.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129804414
3701129804414
Léková forma
Gel-krém
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
BIODERMA
Aplikujte denně pro minimalizaci rizika pigmentace. Nanášejte rovnoměrně a vydatně denně na obličej a krk před pobytem na slunci (příliš malé množství produktu snižuje úroveň ochrany před sluncem).
BLUE LIGHT DEFENSE-ochrana proti modrému záření, SUN ACTIVE DEFENSE PATENT- namísto přetěžování pleti posiluje její sebeobranné schopnosti
AQUA/WATER/EAU, DIBUTYL ADIPATE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), TITANIUM DIOXIDE [NANO], DIISOPROPYL SEBACATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, CORN STARCH MODIFIED, PENTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, IRON OXIDES (CI 77492), SILICA, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, DECYL GLUCOSIDE, TOCOPHERYL ACETATE, IRON OXIDES (CI 77491), POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, IRON OXIDES (CI 77499), ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, RHAMNOSE, LYSINE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, MAGNESIUM CHLORIDE, GLABRIDIN, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 717]
Vyhněte se kontaktu s tkaninami. Produkt na ošetření pokožky je vhodný pro děti, které mají problémy s pokožkou. Aplikujte na zdravou pokožku. V případě kontaktu s očima je okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Nadměrné vystavení slunečnímu záření může poškodit zdraví i při použití ochrany proti slunečnímu záření.

BIODERMA Photoderm M světlý...

441,00 Kč