0

BIODERMA Sébium Hydra 40 ml

Hydratační krém na problematickou pleť. Poskytne skvělou a uklidňující péči o oslabenou, suchou a / nebo podrážděnou pokožku po dermatologické léčbě.
Více informací
Bioderma
Skladem
393,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Sébium Hydra díky svému specifickému složení působí proti dočasným vedlejším účinkům dermatologické léčby: Isotretinoin je léčivo předepisované dermatology k léčbě závažného stavu akné. Je předepisován pouze dermatology, kteří plně rozumějí potřebě lékařského dohledu, jenž léčba vyžaduje, a vedlejším účinkům. Tato je léčba je velmi efektivní, avšak s výraznými vedlejšími účinky, jako jsou suchá pleť, olupování, pocit pnutí, případná vyrážka. Isotretinoin může přinášet estetické potíže a nepříjemné pocity. Život s isotretinoinem může přinášet estetické potíže a nepříjemné pocity.Kvůli poměrně intenzivním vedlejším účinkům mají pacienti sklony svou léčbu vysadit. Pro zlepšení dodržování léčby je tudíž zapotřebí doplňková péče.
Bioderma

Parametry

EAN
3401348840421
3401348840421
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Nanášejte jednou nebo dvakrát denně na pleť vyčištěnou pěnivým gelem Sébium Gel moussant nebo micelární vodou Sébium H2O. Jemně vmasírujte, až se úplně vstřebá.
Patent Fluidactiv, D.A.F. Patent
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PARAFFINUMnLIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, ETHYLHEXYLnPALMITATE, DIPROPYLENE GLYCOL, XYLITOL, BIS-PEG/PPG-16/n16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, SODIUM ACRYLATE/SODIUMnACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ISOHEXADECANE,nCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCYRRHETINIC ACID,nTOCOPHERYL ACETATE, POLYSORBATE 80, DISODIUM EDTA,nALLANTOIN, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL,nPROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM BROMIDE, CERAMIDE 3,nRHAMNOSE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, DODECYLnGALLATE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCEn(PARFUM). [BI 217]
Pokud problémy přetrvávají, poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

BIODERMA Sébium Hydra 40 ml

393,00 Kč