0

BIODERMA Sensibio Forte 40 ml

Zklidňující ošetření přinášející rychlou a dlouhodobou úlevu poškozené pleti
Více informací
Bioderma
Skladem
593,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Sensibio Forte rychle zmírňuje známky biologické reakce související se zánětem (odírání, vyrážka po holení, odstraňování chloupků, peeling, stavy po laserovém ošetření, sluneční erytém apod.) a zvyšuje práh kožní tolerance.
Bioderma

Parametry

EAN
3401573670282
3401573670282
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Ráno a večer a případně i 3krát denně při intenzivním zarudnutí a/nebo pocitu horka. Sensibio Forte nanášejte na pleť po vyčištění. Jakmile se stav pleti zlepší, nanášejte méně často.
Patent Toleridine, D.A.F. Patent
AQUA/WATER/EAU, MINERAL OIL (PARAFFINUMnLIQUIDUM), BEESWAX (CERA ALBA), PROPYLENEnGLYCOL, CETYL ALCOHOL, GLYCYRRHETINIC ACID, GLYCERYLnSTEARATE, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, SORBITANnSESQUIOLEATE, TOCOPHERYL ACETATE, MANNITOL, XYLITOL,nRHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIAnOCHROLEUCA EXTRACT, ALLANTOIN, SODIUMnPCA, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,nPENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE.n[BI 462]
Nepoužívejte na pokožku, která je viditelně podrážděná nebo mokvající. Vyhledejte pomoc lékaře nebo lékárníka. Nenanášejte na pleť, která je viditelně podrážděná nebo mokvající. Vyhledejte pomoc lékaře nebo lékárníka.

BIODERMA Sensibio Forte 40 ml

593,00 Kč