0
  • Photoderm AKCE

BIODERMA Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ 40 ml

Antioxidanty posílená fotoprotekce redukující pigmentové skvrny a vrásky.
Více informací
Bioderma
Skladem
569,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

"Stařecké skvrny" (neboli lentigo) a nadměrné vystavování se slunci jsou spojeny s hlubším poškozením pokožky, které se na povrchu projevuje vznikem pigmentových skvrn. Je proto důležité, aby produkty, které používáme, působily na příslušné biologické mechanismy v naší pleti, které tyto problémy způsobují. Photoderm SPOT-AGE SPF 50+byl proto vyvinut na základě specifického spojení tří vzájemně se doplňujících biologicky aktivních látek, uznávaných dermatology, které působí na antioxidační obranu, regulaci pigmentových skvrn a regeneraci kůže. Poskytují doplňkovou antioxidační ochranu před účinky širokého spektra slunečního záření. Pomáhají také předcházet vzniku nových skvrn.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129803738
3701129803738
Léková forma
Gel-krém
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Dospělí
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
BIODERMA
Aplikujte denně pro minimalizaci rizika pigmentace. Nanášejte rovnoměrně a vydatně denně na obličej a krk před pobytem na slunci (příliš malé množství produktu snižuje úroveň ochrany před sluncem).
Centella asiatica - Vitamín E a Vitamín C, Technologie "SUN ACTIVE DEFENSE"
AQUA/WATER/EAU, DIBUTYL ADIPATE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], PROPANEDIOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCERIN, DICAPRYLYL CARBONATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ASCORBYL GLUCOSIDE, CORN STARCH MODIFIED, DICAPRYLYL ETHER, SILICA, TOCOPHEROL, CETEARYL ALCOHOL, DECYL GLUCOSIDE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, COCO-GLUCOSIDE, PENTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, SQUALANE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CITRATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CITRIC ACID, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, POLYSORBATE 60, RHAMNOSE, PROPYLENE GLYCOL, ASIATICOSIDE, MADECASSIC ACID, ASIATIC ACID, SORBITAN ISOSTEARATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 481]
Vyhněte se kontaktu s tkaninami. Dospělí: Dospělí se mohou v případě potřeby chránit před slunečním zářením. Aplikujte na zdravou pokožku. Nadměrné vystavení slunci může poškodit zdraví i při použití ochrany proti slunci.

BIODERMA Photoderm SPOT-AGE...

569,00 Kč