0

BIODERMA Photoderm MINERAL fluid SPF 50+ 75 g

Minerální opalovací krém pro citlivou dětskou pokožku, ekzém a alergie. Lehká fluidní textura s dobrým roztíráním.
Více informací
Bioderma
Brzy skladem
473,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Všechny typy pleti nemají stejnou toleranci vůči UV filtrům, a i proto u některých lidí vznikají na chemické filtry alergie. Ta se může projevit například v podobě červených skvrn. Opalovací krémy obsahující pouze minerální filtry jsou naopak známé tím, že jsou nejlépe snášeny, a to i u lidí s obzvláště citlivou nebo alergickou pokožkou. Photoderm MINERAL Fluid SPF 50+ je opalovací krém vhodný pro pleť, která nesnese nebo je alergická na parfémy nebo chemické filtry, a také pro dětskou pokožku (od 6 měsíců věku): - Jeho složení se 100 % minerálních filtrů nabízí optimální ochranu proti UVA a UVB záření a zajišťuje vynikající snášenlivost pro citlivou i alergickou pokožku. - BUNĚČNÁ OCHRANA doplňuje působení UVA/UVB filtrů a díky vitamínu E, který je silným antioxidantem, chrání buňky před oxidačním stresem. Má ultra tekutou a lehkou texturu se snadným roztíráním, pro rovnoměrnou a optimální ochranu, a proto je pravým dermatologickým přípravkem v péči o pokožku, která je vystavena slunci.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129803721
3701129803721
Léková forma
Sprej
Velikost balení
75 g
Určeno pro
Dospělí a děti
Věk od
od 6 měsíců
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
BIODERMA
Nanášejte několikrát denně. Důkladně protřepejte, dokud neuslyšíte chrastivý zvuk, který aktivuje obsah. Aplikujte rovnoměrně a velkoryse denně na obličej a krk před pobytem na slunci (malé množství produktu snižuje úroveň ochrany před sluncem).
Buněčná ochrana
ZINC OXIDE [NANO], CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL, DICAPRYLYL ETHER, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, TITANIUM DIOXIDE [NANO], DICAPRYLYL CARBONATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, SILICA, GLYCERYL ISOSTEARATE, TOCOPHEROL, STEARALKONIUM HECTORITE, AQUA/WATER/EAU, PROPYLENE CARBONATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL.
Vyhněte se kontaktu s tkaninami. Aplikujte na zdravou pokožku. Kojence a malé děti chraňte před sluncem. Povzbuzujte děti, aby na slunci nosily ochranný oděv a používaly produkt na nekrytá místa. Nadměrné vystavení slunci může poškodit zdraví i při použití ochrany proti slunci. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho.

BIODERMA Photoderm MINERAL...

473,00 Kč