0
  • Photoderm AKCE

BIODERMA Photoderm AR velmi světlý SPF 50+ 30 ml

Zklidňující tónovaný krém na citlivou a začervenalou pokožku.
Více informací
Bioderma
Skladem
415,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pokud pleť trpí trvalým zarudnutím, může být sluneční záření dalším faktorem, který přispívá ke zhoršení. Proto, aby nedocházelo k zarudnutí, je nezbytná prevence - ale jenom ona nestačí. Naše pleť potřebuje přizpůsobenou fotoprotekci, která poskytuje nejlepší UVA-UVB ochranu. Photoderm AR velmi světlý SPF 50+ poskytuje velmi vysokou sluneční ochranu, která navíc poskytuje zklidňující biomimetický účinek. Přináší antioxidační ochranu a podporuje obranyschopnost pokožky před sluncem. Produkt je dokonalým řešením v rámci péče o pokožku proti slunečnímu záření a zároveň redukuje zarudnutí pleti. Produkt má přirozený odstín, který se přizpůsobí všem typům pleti, a vyhoví i té nejcitlivější.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129803707
3701129803707
Léková forma
Krém
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
BIODERMA
BIODERMA
Nánášejte několikrát denně, dle potřeby, rovnoměrně a vydatně naneste na obličej a krk před pobytem na slunci.
 komplex Rosactiv, vitamin E, technologii "SUN ACTIVE DEFENSE"
AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYLnCARBONATE, OCTOCRYLENE, DIPROPYLENE GLYCOL,nMETHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOLn[NANO], BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,nCYCLOPENTASILOXANE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOLnMETHOXYPHENYL TRIAZINE, HYDROXYPROPYLnDIMETHICONE BEHENATE, POTASSIUMnCETYL PHOSPHATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100nSTEARATE, GLYCYRRHETINIC ACID, GINKGO BILOBAnLEAF EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, ECTOIN,nMANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES,nLAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT,nGLYCINE SOJA (SOYBEAN) GERM EXTRACT, PROPYLENEnGLYCOL, DECYL GLUCOSIDE, SILICA, HYDROGENATEDnVEGETABLE OIL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/nVP COPOLYMER, XANTHAN GUM, CITRICnACID, TRILINOLEIN, TRILINOLENIN, TRIOLEIN, TRIPALMITIN,nCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRISTEARIN,nIRON OXIDES (CI 77492), IRON OXIDESn(CI 77491), IRON OXIDES (CI 77499), TITANIUM DIOXIDEn(CI 77891), DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL,nCHLORPHENESIN. [BI 506]
Vyhněte se kontaktu s tkaninami. Dospělí: Dospělí se mohou obávat, že by se jejich pokožka mohla poškodit. Aplikujte pouze na zdravou pokožku. Nadměrné vystavení slunci může poškodit zdraví i při použití ochrany proti slunci.

BIODERMA Photoderm AR velmi...

415,00 Kč