0

PLANTUR 39 Hyaluron balzám 150 ml

Jemné složení s kyselinou hyaluronovou je velmi šetrné k pokožce hlavy a vlasům. Dodává vlasům svěží lesk a pružnost. Usnadňuje rozčesávání a zvyšuje lesk vlasů.
Více informací
PLANTUR
Skladem
195,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Produkty Plantur 39 Hyaluron hydratují pokožku hlavy a snižují pocity napětí a svědění. Jemné složení přípravků s cennou kyselinou hyaluronovou je šetrné k pokožce hlavy a zanechává vlasy sametově hebké. Přípravky Plantur 39 Hyaluron navíc obsahují osvědčený fytokofeinový komplex, který již během mytí proniká ke kořínkům vlasů a dodává jim dostatečnou energii pro růst.Dodává vlasům sametovou hebkost a výrazný lesk. Usnadňuje rozčesávání. Jemné složení je šetrné k pokožce hlavy a vlasům. Obsažený kofein chrání před vymytím fyto-kofeinového komplexu.
PLANTUR

Parametry

EAN
4008666752123
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Balzám
Velikost balení
150 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. KG

V závislosti na délce vlasů naneste po umytí šamponem 1 až 2 dávky o velikosti lískového oříšku na mokré vlasy a pokožku hlavy. Poté jej důkladně opláchněte. Kondicionér doplňuje účinek Šamponu s kyselinou hyaluronovou.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Caffeine, Panthenol, Niacinamide, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Zinc Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Sodium Benzoate, Parfum.

PLANTUR 39 Hyaluron balzám...

195,00 Kč