0

GREEN IDEA Eukalyptus 100% silice 10 ml

Uvolňuje dýchání, osvěžuje. Vhodné při nachlazení, kašli, pro stimulaci organismu. Olej je možné používat do koupele, jako součást masážní směsi a do aromalampy.
Více informací
Green idea
Skladem
98,00 Kč Vč. DPH

(9,80 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

GREEN IDEA Eukalyptus 100% silice 10 ml

Eukalyptus je původem z Austrálie. Tento strom tam tvoří 95 % lesů. Listy obsahují silici, která je velmi populární pro své pozitivní účinky na dýchací aparát. Vůně eukalyptu pomáhá navodit příjemnou a relaxační atmosféru. V literatuře se často o ní hovoří jako o látce zpevňující pokožku těla. Příjemně voní. V kosmetice je hojně využívána na nečistou, mastnou a unavenou pokožku. Silice má také povzbudivé, osvěžující a chladivé účinky.
Green idea

Parametry

EAN
8594060112619
Léková forma
Silice
Velikost balení
10 ml
Výrobce
Green Idea
K masáži na kůži použijte v ředění 1:100 (odpovídá 24 kapkám na 100 ml oleje). Pro osvěžení pokožky přidejte do koupele 10–15 kapek. Nikdy olej nepoužívejte v nezředěné podobě přímo na pokožku. Nepoužívejte před následným opalováním.
Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene.
Výrobek není vhodný pro těhotné a kojící ženy. Není vhodné pro děti. Nepoužívejte neředěné! Používejte pouze v určeném účelu uvedeným postupem. Pokud jste měl/a dříve alergie, před použitím směs otestujte na předloktí. Jen pro zevní použití. Neužívejte vnitřně!

GREEN IDEA Eukalyptus 100%...

98,00 Kč