0

WALMARK Cell Shield energy 30 tablet

Dlouhodobá podpora energie na buněčné úrovni. Unikátní kombinace PQQ a výtažku z Maqui berry prémiové kvality pro aktivní život během stárnutí.
Více informací
Walmark
Brzy skladem
543,00 Kč Vč. DPH

(18,10 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

WALMARK Cell Shield energy 30 tablet

Cell Shield ENERGY je inovativním produktem vyvinutým k dlouhodobému užívání pro váš aktivní DEN, jehož složení je založeno na nejnovějších vědeckých poznatcích. Vitaminy C a B6 chrání buňky proti škodlivým volným radikálům a navíc podporují úroveň vaší energie. Účinky hlavních složek: MGCPQQ® je látkou podobnou vitaminům, kterou si naše tělo neumí samo vyrobit. Jeho nedostatek však může narušovat funkci mitochondrií, takzvaných “buněčných továren na energii”. Delphinol® – výtažek z Maqui berry, jež se řadí mezi moderní “super ovoce” s prokázaným vysokým obsahem polyfenolů, které bylo tradičně používáno Indiány v Chile. Vitaminy C a B6 působí jako antioxidanty chránící buňky proti škodlivým volným radikálům, které navíc podporují úroveň vaší energie. Vitamin B6 má příznivý vliv na nervový systém, psychologické funkce, hormonální rovnováhu a také na funkci imunitního systému, čímž výrazně ovlivňuje celkovou kvalitu života. Walmark Cell Shield ENERGY: Dlouhodobá energie pro váš aktivní den bez omezení, MGCPQQ® a Delphinol® představují unikátní složky obsažené v množstvích, která vědci doporučují k pravidelnému užívání v průběhu stárnutí. Perfektní doplněk stravy pro všechny, kteří chtějí ŽÍT NAPLNO navzdory stárnutí a užívat si kvalitní aktivní život, Síla z přírody.
Walmark

Parametry

EAN
8596024017497
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark

Užívejte 1–2 tablety denně ráno nejlépe se snídaní. Zapijte dostatečně tekutinou. Pro maximální efekt užívejte pravidelně každý den.

MGCPQQ® (Pyrrolochinolin-chinon disodná sůl) 10 mg, Delphinol® Aristotelia chilensis stand. extrakt 30 mg, vitamin B6 0,42 mg, vitamin C 24 mg v jedné tabletě.

Látky protispékavé (celulosa, oxid křemičitý, stearát hořečnatý, talek), plnidlo (fosforečnan vápenatý), Aristotelia chilensis (Maqui bobule) extrakt, kyselina L-askorbová, pyrrolochinolin-chinon disodná sůl, stabilizátory (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hydroxypropyl methylcelulosa, hydroxypropylcelulosa), barviva (oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa), zvhčující látka (glycerol), pyridoxin hydrochlorid.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

WALMARK Cell Shield energy...

543,00 Kč