0
  • Krátká expirace

TOPVET Růže - dárková sada

Luxusní pleťová péče pro všechny typy pokožky. Obsahuje esenciální olej, bambucké máslo a balzám na rty z řady Růže, která napomáhá ke zklidnění, relaxaci a hloubkové regeneraci.
Více informací
Topvet
Skladem
302,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

TOPVET Růže - dárková sada

Luxury Oil - Růže (25 ml)

Luxusní pleťový olej k péči o všechny typy pokožky. Olej obsahuje velké množství esenciálních mastných kyselin, vitamínu E a dalších antioxidantů. Esenciální olej Růže navozuje pocit uvolnění a relaxace a napomáhá zklidnění při nespavosti. Tento pleťový olej je vyroben pouze z BIO olejů, olejů lisovaných za studena a z přírodního esenciálního oleje. Neobsahuje konzervační ani jiné cizorodé látky.

Bambucké máslo - Růže (50 ml)

Vysoce pečující balzám obsahující bambucké máslo extrahované ze semen stromu máslovníku afrického, kterému se říká Karité - Život. Bambucké máslo zvyšuje obranyschopnost pokožky, udržuje ji pružnou, vláčnou, zpomaluje proces jejího stárnutí a pravidelnou péčí zmírňuje projevy vzniku strií. Máslo obsahuje mimořádně vysoký podíl vzácných rostlinných sterolů, nenasycených mastných kyselin, vosků a vitamínů, díky tomu patří máslo mezi nejluxusnější kosmetické suroviny.

Bambucké máslo - Balzám na rty (15 ml)

Vysoce pečující balzám obsahující bambucké máslo a kvalitní za studena lisované rostlinné oleje, candelinový vosk, včelí vosk, extrakt z rakytníku řešetlákového a vysoké množství vitamínu E. Rty zanechává hebké, vláčné a hydratované.

Topvet

Parametry

EAN
8595643605405
8595643605405
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Green Idea
Expirace
22.8.2024
Doprodej
Ano
Ano
Luxury Oil - Růže (25 ml) Pár kapek oleje krouživými pohyby jemně vmasírujte do pokožky obličeje a dekoltu. Používejte jej večer po koupeli pro hebký a vláčný pocit na pokožce a pro její intenzivní regeneraci. Při nanášení se vyhněte kontaktu s očima a sliznicemi. Bambucké máslo - Růže (50 ml) Krouživými pohyby vtírejte máslo do pokožky těla i obličeje. Vyhněte se kontaktu s očima a sliznicemi. Balzám je vhodný pro péči o všechny typy pokožky. Bambucké máslo - Balzám na rty (15 ml) Balzám je určený ke každodenní péči o rty a je ideální variantou pro péči o suché a popraskané rty.
Luxury Oil - Růže (25 ml) Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Citronellol, Geraniol, Eugenol. Bambucké máslo - Růže (50 ml) Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Citronellol, Geraniol, Eugenol. Bambucké máslo - Balzám na rty (15 ml) Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Candelilla Cera, Lanolin, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

TOPVET Růže - dárková sada

302,00 Kč