1

DR. MÜLLER Paracetamol Kofein 500 mg/65 mg 30 tablet

Léčivý přípravek vhodný k úlevě od bolesti hlavy, migrény, bolesti zad, bolesti zubů a menstruačních bolestí. Zmírňuje nepříjemné příznaky chřipky a nachlazení, jako jsou bolest svalů nebo kloubů, bolest v krku a také snižuje horečku.
Více informací
DR. MÜLLER

Velikost balení:

30 ks
20 ks
Skladem
50,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Paracetamol/Kofein Dr. Müller Pharma obsahuje kombinaci dvou léčivých látek – paracetamolu a kofeinu, které jsou účinné proti bolesti a horečce.

Paracetamol ulevuje od bolesti a snižuje zvýšenou tělesnou teplotu.

Kofein zesiluje působení paracetamolu proti bolesti, snižuje únavu, mírně podporuje dýchání a krevní oběh při horečnatých onemocněních.

Přípravek je vhodný k úlevě od bolesti hlavy, migrény, bolesti zad, bolesti zubů a menstruačních bolestí. Zmírňuje také nepříjemné příznaky chřipky a nachlazení, jako jsou bolest svalů nebo kloubů, bolest v krku a snižuje horečku.

Po doporučení lékařem lze užívat přípravek k potlačení bolesti u revmatických onemocnění, jako jsou artróza (degenerativní onemocnění kloubů) a neuralgie (bolest v průběhu nervu).

Paracetamol/Kofein Dr. Müller Pharma nedráždí žaludek.

 

DR. MÜLLER

Parametry

SUKL kód
0252389
EAN
8595610404918
8595610404918
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Dospělí a dospívající starší 15 let 1–2 tablety až 4krát denně dle potřeby v časových odstupech nejméně 4 hodiny. Jedna tableta je vhodná pro pacienty s tělesnou hmotností 34−60 kg; dvě tablety pro pacienty s tělesnou hmotností nad 60 kg. Maximální jednotlivá dávka jsou dvě tablety. Neužívejte více než 8 tablet během 24 hodin. Použití u dětí a dospívajících (12–15 let) 1 tableta podle potřeby až 3krát denně v časových odstupech nejméně 6 hodin. Maximální jednotlivá dávka je jedna tableta. Neužívejte více než 3 tablety během 24 hodin.
Léčivými látkami jsou paracetamol 500 mg a kofein 65 mg v jedné tabletě. Dalšími složkami jsou předbobtnalý kukuřičný škrob, povidon 25, sodná sůl kroskarmelosy, mikrokrystalická celulosa, koloidní bezvodý oxid křemičitý, magnesium-stearát.
Registrovaný léčivý přípravek. Před použitím si pozorně přečtěte příbalovou informaci.

DR. MÜLLER Paracetamol...

50,00 Kč