1

KAMISTAD sensitive orální gel 10 g

Kamistad senzitiv, orální gel se používá při méně závažných infekcích dásní a sliznice dutiny ústní a rtů. Je možno jej použít i při podráždění a otlacích vznikajících v souvislosti s nošením rovnátek zubů či zubních protéz.
Více informací
KAMISTAD
Skladem
149,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Kamistad senzitiv orální gel kombinuje léčivé látky ulevující při infekcích dásní a sliznice dutiny ústní, projevujících se např. zarudnutím, zduřením, tvorbou vřídků nebo puchýřků, krvácivostí a bolestivostí dásní, nebo jako bolestivá, drobná kruhovitá ložiska na sliznici tváří, na dásních či na jazyku. Gel poskytuje protibolestivý, protizánětlivý a antibakteriální účinek. Lidokain je silné lokální anestetikum (látka se znecitlivujícím účinkem). Heřmánek nebo heřmánková tinktura obsahuje směs protizánětlivě a antibakteriálně působících látek, jejichž kombinace podporuje proces hojení.
KAMISTAD

Parametry

SUKL kód
0064758
EAN
4011548022726
4011548022726
Cesta podání
Orální
Léková forma
Gel
Velikost balení
10 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
12 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Varia

Dospělí a dospívající od 12 let aplikují ½ cm dlouhý proužek gelu 3x denně na bolestivá a zanícená místa. Přípravek používejte, dokud obtíže nevymizí. Bez porady s lékařem nejdéle 7 dní.

Léčivými látkami jsou lidokaini hydrochloridum monohydricum 20 mg a matricariae extractum fluidum (výtažek z květů heřmánku) 1: 4-5 (extrahováno ethanolem 50% V/V s 1,37 % trometamolu) 185 mg v 1 g orálního gelu.

Pomocnými látkami jsou roztok benzalkonium-chloridu, silice kůry skořicovníku cejlonského, dihydrát sodné soli sacharinu, karbomer, trometamol, kyselina mravenčí, ethanol 96% (V/V), čištěná voda.

KAMISTAD sensitive orální...

149,00 Kč