0

PANGAMIN Pro děti 300 dražé

Snadno polykatelné tabletky pro děti. Vhodné pro všechny, kteří hůře tolerují kvasničnou chuť a vůni (potahová vrstva eliminuje kvasničnou chuť).
Více informací
PANGAMIN
Skladem
114,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes. Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek. Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení.
PANGAMIN

Parametry

EAN
8595226400946
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Dražé
Velikost balení
300 ks
Určeno pro
Děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Rapeto
Adresa výrobce
Čeliv 17, 349 53 Kokašice, Česká republika
Děti od 3 do 6 let 3x denně 2 dražé po jídle. Děti do 14 let 3x denně 4 dražé po jídle. Dospělí 3x denně 7 dražé po jídle. Tablety polknout a zapít dostatečným množstvím vody.
Pivovarské kvasnice [(Saccharomyces cerevisiae) obsahují lepek], sladový extrakt (obsahuje lepek). V potahové vrstvě: cukr, barviva (přírodní extrakt ibišek, kurkuma, koncentrát spiruliny a světlice), leštící látky (karnaubský vosk, včelí vosk, šelak). Bez tabletovacích přísad.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Uchovávejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

PANGAMIN Pro děti 300 dražé

114,00 Kč