0

GS Vitamin D3 2000 IU extra strong 90 kapslí

Extra silné a extra účinné kapsle vitaminu D3. Obsahují 2000 IU (50 µg) vitaminu D3, navíc obohaceného o olivový olej pro vysokou vstřebatelnost vitaminu D. Vhodné pro podporu imunity, zdravé kosti a zuby dospívajících, dospělých i seniorů.
Více informací
GS
Brzy skladem
208,00 Kč Vč. DPH

(2,31 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

GS Vitamin D3 2000 IU extra strong 90 kapslí

Je dlouhodobě známo, že vitamin D je důležitý pro správné fungování svalů, kostí a zubů. U dětí je potřebný ke správnému růstu a vývoji kostí. Obrovský význam má ale i pro imunitu. Lidské tělo si vitamin D umí vytvořit samo pravidelným vystavení kůže slunečnímu záření. V našich zeměpisných podmínkách tolik slunce během celého roku nemáme, proto je zapotřebí vitamin D doplňovat. Ne každý však pravidelně konzumuje potraviny bohaté na vitamin D – tučné mořské ryby, vaječné žloutky, některé houby, mléko a mléčné výrobky, proto mají svůj význam doplňky stravy s vitaminem D. (Dospělá populace v ČR přijímá z obvyklé stravy (tj. bez doplňků stravy) v průměru 3,6 ug vitaminu D/den. Nové doporučení 15-20 ug/osobu a den by splnilo méně než 1 % dospělých osob.) Vitamin D je rozpustný v tucích, proto se jeho vstřebávání v těle se zvýší, pokud ho společně s nimi přijímáme.
GS

Parametry

EAN
8595693300343
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals
1 kapsle obden
Obal kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda), olivový olej, cholekalciferol.
Není určeno pro děti. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

GS Vitamin D3 2000 IU extra...

208,00 Kč