0
  • Galmed 3za2

GALMED Lipozomální vitamin C 500 mg forte 60+15 kapslí

Speciální, prémiová forma vitamínu C s lipozomálním vstřebáváním, která zajišťuje vysokou biodostupnost vitamínu C pro buňky tkání těla.
Více informací
GALMED
Skladem
356,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Lipozomy jsou partikule složené z dvojvrstvy lipidů, které váží vitamin C. Slouží jako vehikulum, které efektivně a cíleně dopraví vitamin C do tkání organizmu. Díky lipozomům dochází k postupnému vstřebávání a vytvoření vysoké hladiny vitamínu C v organizmu, přitom je tato forma zároveň velmi šetrná k žaludku a ledvinám.Podpora imunity, nervového systému, psychické činnosti, energetického metabolismu Podpora redukce únavy a vyčerpání, vstřebávání železa a biosyntézy kolagenu pro normální funkci kostí, kloubů, cév, pokožky, dásní a zubů Vhodný pro vegetariány a vegany – neobsahuje želatinu
GALMED

Parametry

EAN
8594058237706
8594058237706
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
75 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
6 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Galmed
Galmed a.s.
Akce
Galmed 3za2
1–2 kapsle 1-2x denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Lipozomální vitamin C: kyselina L askorbová, maltodextrin a glycerol (nosiče), lecithiny (emulgátor). Horečnaté soli mastných kyselin a oxid křemičitý (protispékavé látky), HPMC kapsle.
Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 6 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu a temnu při teplotě +4 až +25°C.

GALMED Lipozomální vitamin...

356,00 Kč