0
  • Galmed 3za2

GALMED Vitamin C 1000 mg s echinaceou a zinkem 20 šumivých tablet

Ve vodě rozpustný přípravek s vitaminem, minerálem a rostlinným extraktem. Doplněk stravy pro normální funkci imunitního systému. Bez lepku a alergenů.
Více informací
GALMED
Skladem
89,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Doplněk stravy ve formě šumivých tablet s obsahem vitaminu C, zinku a echinacei pro přípravu osvěžujícího nápoje s příchutí míchaného ovoce. Vitamín C udržuje normální funkce imunitního systému, přispívá k normální tvorbě a správnému vstřebávání kolagenu v těle a ochraně buněk před oxidativním stresem. Snížuje míru únavy a vyčerpání a zvyšuje vstřebávání železa. Echinacea podporuje normální funkci dýchacího systému a normální funkci imunitního systému. Zinek přispívá k normálnímu metabolismu živin, normální plodnosti a reprodukci. Přípravek je bez lepku.
GALMED

Parametry

EAN
8594058236112
8594058236112
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Šumivé tablety
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Galmed
Galmed a.s.
Bez lepku
Ano
Akce
Galmed 3za2
1 tableta ve formě nápoje. Nápoj se připraví rozpuštěním tablety ve sklenici pitné vody.
Sladidlo - sorbitol, kyselina L-askorbová, kyselina - kyselina citronová, regulátor kyselosti - hydrogenuhličitan sodný, extrakt z echinacey (Echinacea purpurea), protispékavá látka - polyethylenglycol (PEG - 6000), citrát zinečnatý, aroma, barvivo - riboflavin, sladidla - sukralóza, citróza.
Přípravek nenahrazuje příjem vitaminů v pestré a vyvážené stravě. Vhodný pro děti do 3 let. Nadměrná konzumace může mít laxativní účinky. Ukládejte mimo dosah dětí! Uchovávejte na tmavém a suchém místě. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na spodní straně obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

GALMED Vitamin C 1000 mg s...

89,00 Kč