0
Galmed 3za2

GALMED Vitamin C s příchutí pomeranče 20 šumivých tablet

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální tvorbě kolagenu. Doplněk stravy s příchutí pomeranče.
Více informací
GALMED
Skladem
88,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vitamin C patří mezi vitamíny rozpustné ve vodě. Je pro lidský organismus nepostradatelný, ale tělo si ho nedokáže vyrobit a musí ho tedy přijímat ve stravě. Vitamín C plní mnoho důležitých funkcí, je důležitý pro metabolismus aminokyselin, podílí se na syntéze kolagenu. Vitamin C je významný pro tkáňové dýchání. Podporuje vstřebávání železa, stimuluje tvorbu bílých krvinek, vývoj kostí, zubů a chrupavek, podporuje růst. Podílí se také na antioxidační obraně buňky.
GALMED

Parametry

EAN
8594058235276
8594058235276
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Šumivé tablety
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Galmed
Galmed a.s.
Bez lepku
Ano
Pro diabetiky
Ano
Akce
Galmed 3za2
1 šumivá tableta denně. Tabletu rozpustit ve sklenici pitné vody.
Jedlá kyselina (kyselina citronová), kyselina L-askorbová, regulátro kyselosti (hydrogenuhličitan sodný), plnidlo (sorbitol), polyethylenglykol, maltodextrin, sladilo (sukralóza),přírodní aroma, arabská guma, barvivo (riboflavin).
Skladujte v pevně uzavřeném obalu v suchu a temnu při teplotě do 25 ˚C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Není určeno jako náhrada vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Není určeno pro děti do tří let. Ukládejte mimo dosah dětí. Bez lepku a alergenů.

GALMED Vitamin C s příchutí...

88,00 Kč