0

CETEBE Vitamin C 500 mg s postupným uvolňováním 60 kapslí

Cetebe® Vitamin C 500 mg s postupným uvolňováním je doplněk stravy, který jedinečným způsobem zásobuje organismus vitamínem C po celý den. Unikátní TECHNOLOGIE ČASOVÝCH PERLIČEK™. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému.
Více informací
CETEBE

Velikost balení:

60 ks
30 ks
Skladem
156,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Cetebe® Vitamin C 500 mg s postupným uvolňováním je doplněk stravy, který jedinečným způsobem zásobuje organismus vitamínem C po celý den. Vitamin C přispívá:n- k normální funkci imunitního systémun- k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, chrupavek, kostí, kůže a dásnín- k normálnímu energetickému metabolismun- k normální činnosti nervové soustavyn- k normální psychické činnostin- k ochraně buněk před oxidativním stresemn- ke snížení míry únavy a vyčerpání,n- k udržení normální funkce imunitníhy systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm.nnVitamín C si nedokáže lidské tělo samo vyrobit, proto je třeba přijímat jej z potravy. V případech, kdy je organismus vystaven vyšší tělesné nebo psychické zátěži, v zimním období, v době zvýšeného výskytu infekčních onemocnění, ale také v těhotenství a při kojení je vhodné dávkování vitamínu C zvýšit.nnKapsle Cetebe® dodávají organismu vitamín C jedinečným způsobem, a to prostřednictvím TECHNOLOGIE ČASOVÝCH PERLIČEK™, z nichž se vitamín C uvolňuje postupně až 12 hodin. To je v případě vitamínu C zásadní vlastnost, protože nárazové silné dávky z běžných tablet se v těle neukládají a velmi rychle se vylučuje močí.nnVýhoda vitaminu C s postupným uvolňováním spočívá v téměř kompletním vstřebání vitaminu C dodaného do organizmu (při jednotlivé dávce 1000 mg je to až 98,6%). U vitaminu C s okamžitým uvolněním při dávce nad 200 mg může poklesnout vstřebání až na přibližně 33% a zbyteks se bez užitku vyloučí. Technologie postupného uvolňování tak umožňuje nejen ekonomičtější užívání vitaminu C, ale i zlepšené využití vitaminu C tkáněmi.nnPřípravek je určen dospělým a dětem od 9 let.
CETEBE

Parametry

EAN
4011548030523
4011548030523
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
9 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Stada
Stada
Adresa výrobce
Stadastraße 2-18, 61118 Bad Vilbel, Německo

Dospělí a děti od 9 let užívají 1 kapsli denně.

Vitamin C 500 mg (625 % referenční hodnoty přijmu) v jedné kapsli.

Kyselina L-askorbová, obal: želatina, potahová látka: šelak, plnivo: sacharóza, čištěná voda, kukuřičný škrob, látka upravující povrch: talek, stabilizátor: kyselina vinná, barvivo: riboflavin (E101), emulgátor: kyselina stearová.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

CETEBE Vitamin C 500 mg s...

156,00 Kč