0

TEREZIA Hemoplus + kyselina listová 60 kapslí

Rostlinný kvartet pro podporu krvetvorby. Jedinečný doplněk stravy pro těhotné ženy, dárce krve, ženy v reprodukčním věku a osoby s nepravidelným stravováním.
Více informací
TEREZIA
Skladem
242,00 Kč Vč. DPH

(4,03 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

TEREZIA Hemoplus + kyselina listová 60 kapslí

HEMO PLUS + KYSELINA LISTOVÁ Obsahuje přírodní složky bohaté na bioflavonoidy (červenou řepu, ostružiny a révu vinnou), které jsme pro silnější účinek obohatili o sušenou hlívou a rakytník. Díky obsahu vitaminů B2, B6, B9 a B12 přispívá HEMO PLUS k tvorbě červených krvinek a hemoglobinu a pro vysoký obsah železa také k optimálnímu přenosu kyslíku v krvi. VITAMIN B2 přispívá k udržení zdravých červených krvinek, přispívá k správné látkové přeměně železa. VITAMIN B6 přispívá k správné tvorbě červených krvinek. VITAMIN B9 přispívá k správné tvorbě krve. VITAMIN B12 přispívá k normální tvorbě červených krvinek, přispívá k normální činnosti nervové soustavy, přispívá k normální psychické činnosti, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální funkci imunitního systému. ŽELEZO přispívá k správné tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, přispívá k správnému přenosu kyslíku v těle.
TEREZIA

Parametry

EAN
8594006896863
8594006896863
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Terezia Company
Bez lepku
Ano
Adresa výrobce
Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4, Česká republika
1 kapsle 2x denně před jídlem. Kapsle se polykají celé a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody.

1 kapsle obsahuje 250 mg směsi HEMO PLUS + vitamin C + kyselina listová [prášek sušené modré révy vinné (Vitis vinifera), prášek sušené houby hlívy ústřičné (Pleurotus ostreatus), vitamin C (kyselina L-askorbová), prášek sušeného plodu rakytníku řešetlákového (Hippophae rhamnoides), Fe – železo (fumaran železnatý), prášek sušeného plodu ostružiníku křovitého (Rubus fruticosus), prášek sušené červené řepy (Beta vulgaris), vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B9 – kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), vitamin B12 (kyanokobalamin)]. Obal kapsle: želatina.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

TEREZIA Hemoplus + kyselina...

242,00 Kč