0

Phyteneo Otic Solution ušní kapky/sprej 10ml

Ušní kapky jsou vhodné pro odstraňování mazu, vody a nečistot ze zevního zvukovodu, k mírnění obtíží (bolest, zarudnutí, svědění) a prevenci onemocnění zevního zvukovodu.
Více informací
Phyteneo
Skladem
174,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ušní kapky/sprej vhodný pro odstraňování mazu, vody a nečistot ze zevního zvukovodu, k mírnění obtíží (bolest, zarudnutí, svědění) a prevenci onemocnění zevního zvukovodu. Jediné volně prodejné ušní kapky/sprej s obsahem léčivých látek v ČR.

Benefity

  • - komplexní péče
  • - zmírňuje bolestivé projevy při zánětu
  • - protizánětlivé a antibakteriální účinky
  • - vhodný pro osoby, které se věnují vodním sportům
  • - prevence před vznikem mazové zátky
  • - možnost volby aplikace: pipetka nebo sprej
  • - šetrná aplikace pipetkou je dobře snášená i dětmi, vhodná i pro ležící kojence
  • - snadná a rychlá aplikace pomocí spreje je vhodná při aplikaci ve stoje
  • - s obsahem rostlinných složek (thymol, měsíček, divizna, třezalka)

Otic Solution ušní je roztok určený k aplikaci do vnějšího zvukovodu. Směs glycerinu a butylen glykolu změkčuje a rozpouští ztvrdlou mazovou zátku, ale je zároveň mísitelná s vodou. Díky schopnosti vázat vlhkost odstraňuje případný otok. Léčivá látka cholin salicylate zamezuje vzniku nebo rozvoji bakteriálních zánětů a mírní bolestivé projevy při zánětu. Léčivá látka Thymol působí antibakteriálně, což je vhodné v případě, že ve zvukovodu ulpí zbytky vody, která může vytvořit vhodné prostředí pro nárůst infekcí. Další léčivou složkou je ethanolický extrakt směsi bylin (květ měsíčku lékařského, květ divizny velkokvěté a nať třezalky tečkované), který napomáhá regeneraci a stimuluje samočistící schopnost pokožky.

Phyteneo

Parametry

EAN
8594071270612
8594071270612
Cesta podání
Ušní
Léková forma
Ušní kapky
Velikost balení
10 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od narození po konzultaci s lékařem
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek

Přípravek lze aplikovat rovnocenným způsobem buď pipetkou nebo mechanickým rozprašovačem. Pomocí pipetky aplikujte 2-3 kapky do vyústění vnějšího zvukovodu. Pokud dáváte přednost použití mechanického rozprašovače, vyjměte jej z ochranného obalu a pevně našroubujte na lahvičku namísto uzávěru s pipetkou. Několikrát stiskněte, aby došlo k nasátí kapaliny. Konec rozprašovače vložte do vyústění vnějšího zvukovodu a 2-3 krát stiskněte. Aplikaci obvykle provádíme 2-4 krát denně pro každé ucho. Před použitím ohřejte roztok na tělesnou teplotu např. ohřátím v dlaních. K čištění ucha přistupujte nejdříve 10 minut po aplikaci prostředku. Doporučená doba souvislého používání nemá přesáhnout 5 dní.

Detailní popis použití: Po použití přípravku se ušní maz rozpustí a volně vyteče (zbytky jsou patrné např. v ušním boltci), případně se změkčí a je pak lehce odstranitelný mechanicky. V případě mechanického odstraňování doporučujeme používat vatové tyčinky s obezřetností, neboť mazová zátka může být obtížně přístupná a může dojít k jejímu zasunutí hlouběji do zvukovodu.

Cholin salicylate 80 % 174 mg, Extrakt z třezalky tečkované 3,53 mg, Extrakt z měsíčku lékařského 5,25 mg, Extrakt z divizny velkokvěté 3,53 mg, Thymol 1 mg, levandulový olej, glycerin, butylen glykol

Phyteneo Otic Solution ušní...

174,00 Kč