0

ESSENTIALE 300 mg 100 tobolek

Podpora přirozené regenerace jater. Užívá se pro zlepšení subjektivních obtíží u jaterních onemocnění, která jsou způsobena toxicko-metabolickým poškozením jater a při zánětu jater. Zlepšuje subjektivních obtíže, jako je ztráta chuti k jídlu nebo pocit tlaku v pravém podžebří. Vyrobeno z geneticky neupravovaných sójových bobů. Pro dospělé a dospívající od 12 let (o hmotnosti cca. 43 kg).
Více informací
ESSENTIALE

Velikost balení:

100 ks
50 ks
Skladem
390,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Essentiale® obsahuje esenciální fosfolipidy se třemi mechanizmy podpory funkce jater:

  • 1. urychluje obnovu jaterních buněk
  • 2. zlepšuje jejich funkci
  • 3. a podporuje jejich regeneraci

Při jaterních onemocněních, u kterých dochází k poruše metabolismu v jaterních buňkách, jsou takto podané fosfolipidy přednostně využity jaterními buňkami a zabudovány do jejich buněčné membrány. Přípravek mohou užívat dospělí a dospívající od 12 let (o hmotnosti cca. 43 kg) Essentiale® je volně prodejný lék k vnitřnímu užití. Obsahuje phospholipida sojae praeparata. Čtěte pozorně příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

ESSENTIALE

Parametry

SUKL název
ESSENTIALE 300MG CPS DUR 100
SUKL kód
0254035
EAN
3664798037234
3664798037234
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
100 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
12
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
A. Nattermann & Cie. GmbH
Indikační skupina
Hepatica

Dospělí a dospívající od 12 let užívají obvykle 3x denně 2 tobolky. Jednorázová dávka je 2 tobolky. Délka podávání přípravku není časově omezena, bez porady s lékařem však užívejte přípravek nejdéle po dobu 4 týdnů.

Essentiale tobolky obsahují esenciální (základní) fosfolipidy, které podporují regeneraci jaterních buněk, normalizují narušené funkce a enzymatické aktivity jaterních buněk, upravují rovnováhu krevních tuků a stabilizují žluč. Léčivou látkou je phospholipida sojae praeparata (esenciální fosfolipidy) 300 mg v jedné tobolce.

Pomocnými látkami jsou čištěný sójový olej, ztužený tuk, hydrogenovaný ricinový olej, bezvodý etanol, methoxyacetofenon, ethylvanilin, želatina, černý oxid železitý, žlutý oxid železitý, oxid titaničitý, červený oxid železitý, čištěná voda.

ESSENTIALE 300 mg 100 tobolek

390,00 Kč