0

LIFTEA Celulinie vinná réva 60 tobolek

Liftea Celulinie obsahuje jedinečnou kombinaci přírodních látek, které podpoří vaše úsilí o hezkou postavu bez nevzhledných dolíčků.
Více informací
LIFTEA
Skladem
241,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Liftea Celulinie obsahuje bylinky pro krásnou linii bez nevzhledných dolíčků. Vinná réva, zelený čaj a mořská řasa přispívají ke kontrole tělesné hmotnosti a blahodárně působí na pokožku. Ploštičník a cedr mají příznivý vliv na správnou činnost lymfatického systému. Zelený čaj a mořská řasa jsou blahodárným působením na naše tělo proslulé. Své místo v doplňku stravy Liftea Celulinie si zasloužily především podporou metabolismu tuků, příznivým vlivem na kontrolu tělesné hmotnosti a také na správný stav pokožky.
LIFTEA

Parametry

EAN
8594026238902
8594026238902
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biomedica
1 - 2 tobolky denně, na lačno před jídlem (usnadní následné trávení), zapít dostatečným množstvím tekutiny (1 – 2 sklenice). Doporučujeme doplnit vhodnou fyzickou aktivitou, vyváženým jídelníčkem s dostatečným množstvím zeleniny a kvalitním pitným režimem minimálně 2 litry tekutiny denně.
Zelený čaj (Camellia sinensis) extrakt z listu 100 mg, vodní melou extrakt z plodu 100 mg, mořská řasa (Ascophyllum nodosum) extrakt z listu 50 mg, vinná réva červená (Vitis vinifera) extrakt z plodu 50 mg, skořicovník čínský (Cinnamomum cassia) kůra 20 mg, cedr himalájský (Cedrus deodara) extrakt ze dřeva 10 mg, ploštičník hroznovitý (Cimicifuga racemosa) kořen 10 mg, svízel syřišťový (Gallium verum) extrakt z nadzemní části 10 mg, protispékavá látka: stearan hořečnatý 5 mg, inulin 45 mg, obal tobolek: hydroxypropylmethylcelulóza.
Není určeno dětem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek je možné užívat dlouhodobě. Informace pro diabetiky: neobsahuje přidané sacharidy.

LIFTEA Celulinie vinná réva...

241,00 Kč