0

CUBITAN s vanilkovou příchutí 4x200 ml

Cubitan je vysokoenergetická tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin, s argininem a se specifickými mikronutrienty. Potravina pro zvláštní lékařské účely. Bez lepku.
Více informací
CUBITAN
Skladem
285,00 Kč Vč. DPH

(0,36 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

CUBITAN s vanilkovou příchutí 4x200 ml

Pro řízenou dietní výživu při péči o pacienty s chronickými ranami.
CUBITAN

Parametry

SUKL kód
217110
EAN
8716900569104
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tekutá výživa
Velikost balení
800 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Nutricia
Před použitím dobře protřepejte. Určený k přímému použití, nejlépe chutná vychlazený.1-3 lahvičky denně, pokud lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti klinické výživy neurčí jinak.
Mléčné bílkoviny (z kravského mléka), voda, maltodextrin, cukr, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), L-arginin, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), aroma, L-askorban sodný, karotenoidy ((obsahuje sóju) β-karoten, lykopenový oleoresin z rajčat, lutein), hydrogenfosforečnan hořečnatý, emulgátor (sójový lecitin), cholin chlorid, hydrogenfosforečnan didraselný, DL-α-tokoferol, chlorid draselný, citronan draselný, hydroxid hořečnatý, mléčnan železnatý, síran zinečnatý, hydroxid draselný, glukonan měďnatý, síran manganatý, chlorid sodný, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin hydrochlorid, fluorid sodný, retinyl-acetát, kyselina pteroylmonoglutamová, seleničitan sodný, chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, fytomenadion, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin.ALERGENY: mléko, sója.
Pouze pro enterální použití. Není určen pro parenterální podávání. Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Nevhodný jako jediný zdroj výživy. Nevhodný pro děti do 3 let věku. Při podávání dětem a adolescentům ve věku od 3 do 17 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti. Nedoporučuje se podávat kriticky nemocným pacientům.

CUBITAN s vanilkovou...

285,00 Kč