0

ENSURE Plus banánový 4x220 ml

Potravina pro zvláštní lékařské účely. Vysokokalorická, kompletní a vyvážená enterální výživa.
Více informací
Ensure
Skladem
207,00 Kč Vč. DPH

(51,75 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ENSURE Plus banánový 4x220 ml

Určeno k dietnímu postupu u dospělých s podvýživou a/nebo při ztrátě svalové hmoty, síly a funkčnosti. Produkt napomáhá pacientům získat nebo udržet zdravou tělesnou hmotnost. Je vhodný jako jediný nebo doplňkový zdroj výživy a je nutno jej používat na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti lidské výživy, farmacie nebo odborníka na péči o matku a dítě. K perorálnímu použití. Nové praktické balení disponuje speciálním víčkem pro jednoduché otevření a opětovné uzavření. Lahvička má ergonomický tvar pro pohodlné držení a popíjení a je plně recyklovatelná.
Ensure

Parametry

SUKL kód
217574
EAN
8710428021663
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tekutá výživa
Velikost balení
4 ks
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Abbott Laboratories
Ensure Plus je určen k přímé spotřebě jako tekutá strava (nápoj). Před otevřením dobře protřepejte. Po otevření výrobek uzavřete a uchovávejte v chladničce; výživu, kterou nespotřebujte do 24 hodin, znehodnoťte.
Voda, maltodextrin, hydrolyzovaný kukuřičný škrob, mléčné bílkoviny, sacharóza, rostlinné oleje (řepkový, kukuřičný), minerály (citronan sodný, citronan draselný, chlorid hořečnatý, chlorid draselný, hydrogenfosforečnan hořečnatý, fosforečnan vápenatý, hydrogenfosforečnan draselný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran manganatý, síran měďnatý, molybdenan sodný, jodid draselný, chlorid chromitý, selenan sodný), izolovaná sójová bílkovina, stabilizátory (E460, E466, E418), emulgátor: sójový lecitin, cholinchlorid, aroma, vitamíny (C, E, niacinamid, pantothenan vápenatý, B6, B1, B2, vitamín A palmitát, beta-karoten, kyselina listová, K1, biotin, D3, B12).
Ensure Plus je vhodný jako jediný nebo doplňkový zdroj výživy. Používejte na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Není určeno pro děti, pokud to nedoporučí lékař nebo osoba kvalifikovaná v oblasti výživy. Neužívat při galaktosémii. Není určeno k parenterálnímu použití. Bezlepkový.

ENSURE Plus banánový 4x220 ml

207,00 Kč