0

ENSURE Plus Advance banánový 4x220 ml

Potravina pro zvláštní lékařské účely. Určeno k dietnímu postupu u dospělých s podvýživou a/nebo při ztrátě svalové hmoty, síly a funkčnosti.
Více informací
ENSURE
Skladem
217,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vysokokalorická, kompletní a vyvážená enterální výživa bohatá na bílkoviny a vitamin D s obsahem FOS* a HMB**. Pouze jako doplňkový zdroj výživy (2 balení denně). K použití pod lékařským dohledem.

* FOS, Fruktooligosacharidy
** HMB (ß-hydroxy-ß-metylbutyrát), látka přirozeně vznikající ve svalových buňkách z aminokyseliny leucinu, která se nachází v mase a dalších potravinách.

ENSURE

Parametry

SUKL kód
217075
EAN
8710428005403
8710428005403
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tekutá výživa
Velikost balení
4 ks
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Abbott Laboratories
Připraveno k použití. Před otevřením dobře protřepejte. Nejlepší je podávat vychlazený. Po otevření výrobek uzavřete, uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 24hodin. Neotevřenou výživu uchovávejte při pokojové teplotě. Doporučené dávkování: 2 láhve/den.
Voda, hydrolyzovaný kukuřičný škrob, mléčné bílkoviny, sacharóza, rostlinné oleje (řepkový, kukuřičný), izolovaná sójová bílkovina, minerály (citronan draselný, citronan sodný, fosforečnan vápenatý, uhličitan hořečnatý, chlorid draselný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran manganatý, síran měďnatý, molybdenan sodný, jodid draselný, chlorid chromitý, selenan sodný), FOS, CaHMB, aroma, emulgátor: sójový lecitin, stabilizátory (E460, E466, E418), cholinchlorid, vitamíny (C, E, niacinamid, pantothenan vápenatý, beta-karoten, B6, B1, B2, vit. A palmitát, kyselina listová, K1, D3, biotin, B12), L-karnitin.
Ensure Plus Advance je doplňkový zdroj výživy. Používejte na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Není určeno pro děti, pokud to nedoporučí lékař nebo osoba kvalifikovaná v oblasti výživy. Neužívat při galaktosémii. Není určeno k parenterálnímu použití. Bez lepku.

ENSURE Plus Advance...

217,00 Kč