0

MOVIT ENERGY Selen 100 mcg 120 tablet

Selen 100 mcg je doplněk stravy s obsahem stopového prvku selenu, který je důležitý pro zdravou imunitu a ochranu buněk před volnými radikály.
Více informací
MOVIT ENERGY
Skladem
140,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Selen je stopový prvek nepostradatelný pro lidský organismus. Má vliv na funkci řady enzymů a pomáhá v boji proti volným radikálům. Patří mezi esenciální živiny, které si naše tělo neumí samo vyrobit a musíme ho tak přijímat v potravě. n • Přispívá k normální funkci imunitního systému.n • Pomáhá udržet normální stav vlasů a nehtů.n • Chrání buňky před oxidativním stresem způsobeným volnými radikály.n • Přispívá k normální spermatogenezi.n • Podporuje správnou činnost štítné žlázy.
MOVIT ENERGY

Parametry

EAN
8594202100733
8594202100733
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
120 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Movit Energy
1 tableta 1x denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Plnidlo (uhličitan vápenatý), emulgátor (mikrokrystalická celulosa), kukuřičný škrob, seleničitan sodný (selen), stabilizátor (hydroxypropylmethylcelulosa), lešticí látka (polyvinylalkohol), stabilizátory (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, sodná sůl karboxymethylcelulosy), protispékavá látka (oxid křemičitý), zvlhčující látka (polyethylenglykol), stabilizátor (polydextrosa), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), lešticí látka (talek), barvivo (oxid železa žlutý).n n Obsah v 1 tabletě: Selen 100 mcg (181,8 %*).n * RHP - referenční hodnota příjmu.
Přípravek není určen pro děti do 3 let. Skladujte mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Skladujte v suchu a temnu při teplotě od 4 do 25 °C.

MOVIT ENERGY Selen 100 mcg...

140,00 Kč