0

MEDPHARMA Selen zinek plus 60+7 tablet

Pro podporu zdravých vlasů, nehtů a pokožky. Obohaceno o vitamín C.
Více informací
MEDPHARMA
Skladem
145,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zinek přispívá k udržení normálního stavu pokožky a se selenem podporují udržení normálního stavu vlasů a nehtů. Vitamin C přispívá k správné tvorbě kolagenu pro normální funkci pokožky. Beta karoten je důležitý zdroj vitaminu A, který přispívá k udržení normální pleti. Selen, zinek a vitamin C přispívají k normální funkci imunitního systému.
MEDPHARMA

Parametry

EAN
8594045476156
8594045476156
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
67 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Medpharma
Medpharma
1 tableta 1× denně.
L-askorbová kyselina, DL-α-tokoferyl-acetát, glukonan zinečnatý, stabilizátor (beta-cyklodextrin), plnidlo (fosforečnany vápenaté), beta karoten, lešticí látky (polyvinylalkohol, hydroxypropylmethylcelulosa), protispékavé látky (oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin, talek), zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulosa), seleničitan sodný, stabilizátor (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy), zvlhčující látka (polydextrosa), plnidlo (polyvinylpyrolidon), barvivo (oxidy železa), triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, maltodextrin, antioxidant (kyselina vinná L+).
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není vhodné pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Ukládejte v suchu a temnu při teplotě +4 až +25 °C.

MEDPHARMA Selen zinek plus...

145,00 Kč