0

Cannaderm Thermolka Hřejivé mazání 200 ml

Hřejivé konopné mazání s obsahem konopného oleje, jedle sibiřské, kaštanu, kafru a kapsaininového extraktu pro masáž a prohřátí namožených či prochladlých zad, ztuhlých kloubů, unavených svalů nebo nedokrvených končetin.
Více informací
Cannaderm
Skladem
247,00 Kč Vč. DPH

(1,23 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Cannaderm Thermolka Hřejivé mazání 200 ml

Thermolka hřejivé mazání je masážní gel určený k aplikaci na pokožku při problémech s namoženými zády, svalové únavě, ztuhlými klouby a také při problémech se "studenými" končetinami při jejich nedostatečném prokrvování. Unikátní složení s kapsaicinovým extraktem z pálivých papriček zaručuje výrazný prohřívací efekt. Gel lze využít všude, kde je doporučeno suché teplo a také pro celkové prohřátí svalů před sportem či před delším pobytem v chladu.
Cannaderm

Parametry

EAN
8594059735638
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
jedná se o gel určený pro pokožku v oblasti zad, svalů a kloubů za účelem její ochrany, prohřátí a zlepšení stavu. Gel v tenké vrstvě jemně vmasírujte do pokožky v místě obtíží.
Účinné látky: konopný olej (6 %), sibiřská jedle, kaštan, kafr, eukalyptus, kapsaicinový extrakt z pálivých papriček.
Nepoužívejte na obličej, v blízkosti očí, na sliznice ani na poraněnou pokožku! Po aplikaci si důkladně umyjte ruce mýdlem a teplou vodou! Nepoužívat při známé přecitlivělosti na některou použitou účinnou látku! Není vhodné pro děti do 3 let.

Cannaderm Thermolka Hřejivé...

247,00 Kč