0

IMUNIT Jack Hlívák hlíva s rakytníkem 30 tablet + dárek

Pro podporu imunity a normálního růstu dětí.
Více informací
Imunit

Velikost balení:

30 ks
60 ks
Skladem
237,00 Kč Vč. DPH

(7,90 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

IMUNIT Jack Hlívák hlíva s rakytníkem 30 tablet + dárek

Sirup obsahuje beta-glukany z hlívy, extrakt z rakytníku, nukleotidy, jód, selen a další vitaminy.Ppřispívá k udržení normálního stavu kostí (D3) a přirozenému energetickému metabolizmu (jód). Podporuje přirozenou činnost nervové soustavy (B6).
Imunit

Parametry

EAN
8594059737199
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Děti
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
Dětem se doporučuje užívat 1–2 tablety denně, nejlépe ihned po jídle. Dávkování pro děti ve věku 3–8 let 1 tbl. denně, 9–12 let 1–2 tbl. denně, starší děti a dospělí 2–3 tbl. denně. Tableta se pro vyšší účinnost nechá volně rozpustit v ústech. Přípravek se doporučuje začít užívat co nejdříve, v začátcích obtíží a po celou dobu obtíží.
Sladidlo: sorbitol; beta-1,3/1,6 D-glukan 30% izolovaný z hlívy ústřičné, látka zvýrazňující chuť: přírodní aroma lesní jahoda; barvivo: šťáva z červené řepy; látka zvýrazňující chuť: kyselina citrónová; rakytníkový extrakt, protispékavé látky: polyethylenglykol, stearan hořečnatý; nukleotidy chlorelly; stabilizátor: beta-cyklodextrin; sladidla: sukralóza, maltodextrin; protispékavá látka: talek; vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), jód (jodid draselný), selen (seleničitan sodný), vitamin D3 (cholekalciferol), vitamin B12 (kyanokobalamin).
Ukládat mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

IMUNIT Jack Hlívák hlíva s...

237,00 Kč