0

FAVEA Bactodermal baby 30 sáčků

Kombinace důležitého patentovaného probiotika s vitamínem D a biotinem. Harmonizace fyziologických procesů. Podpora správné funkce kožního imunitního systému. Biotin přispívá k udržení zdravého stavu pokožky.
Více informací
Favea
Skladem
357,00 Kč Vč. DPH

(11,90 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

FAVEA Bactodermal baby 30 sáčků

Bactodermal Baby je doplněk stravy ve formě prášku s obsahem probiotik pro děti od 1 roku. Obsahuje kombinaci důležitého patentovaného probiotika s vitamíny. Neobsahuje laktózu.n n Vitamin D přispívá k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu, k normální hladině vápníku v krvi, k udržení normálního stavu kostí a zubů, k udržení normální činnosti svalů, k normální funkci imunitního systému.n Biotin přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, činnosti nervové soustavy, psychické činnosti, normálního stavu vlasů a pokožky.
Favea

Parametry

EAN
8595244310586
Cesta podání
Do dutiny ústní
Léková forma
Sáčky
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pharmaceutical Biotechnology
1 x denně nechte obsah sáčku volně rozpustit v ústech.
Sladidlo (fruktóza), maltodextrin, probiotická kultura (Lactobacillus paracasei), protispékavé látky (hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý), jahodové aroma, biotin (D-biotin), vitamín D3 (cholekalciferol).n n Aktivní látky: Lactobacillus paracasei (GMNL-32 a GMNL-133) 2 x 10na9 CFU* (RHP není stanovena), Biotin (D-biotin) 15 mcg (30 %**), Vitamín D (cholekalciferol) 0,75 mcg = 30 IU (15 %**).n n * CFU ? colony-forming unit (kolonie tvořící jednotky), **RHP - referenční hodnota příjmu
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

FAVEA Bactodermal baby 30...

357,00 Kč